Den talentfulde danske skuespillerinde Neel Rønholt har delt et følelsesladet farvel til rollen som Sandy i den populære Grease-musical. I et Instagram-opslag fortæller Neel, at hun har spillet Sandy for sidste gang efter tre måneders prøver og utallige optrædener.

Hun beskriver sin tid i musicalen som “den vildeste, sjoveste og mest lærerige periode” og udtrykker vemod ved at skulle sige farvel til forestillingen og sine medspillere. Hun fremhæver det tætte bånd, der er opstået mellem de dygtige og dejlige skuespillere, som hun vil savne “helt ind i maven”.

Selvom hun glæder sig til at få sine aftener tilbage med familien og starte på nye projekter, så glædede Neel Rønholt sig også til af få taget en ordentlig afsked med sin karakter, Sandy, samt de andre karakterer fra Rydell High.

Grease-musicalen, med sine uforglemmelige sange og uforgængelige historie om ungdom, kærlighed og venskab, har været en stor succes både i Danmark og internationalt. Neel Rønholt har formået at sætte sit eget præg på rollen som Sandy og har uden tvivl bidraget til musicalens popularitet.

Det bliver spændende at se, hvilke nye projekter Rønholt vil kaste sig over, når hun nu har afsluttet sin tid som Sandy. Med hendes talent og engagement er det helt sikkert, at hendes fans vil følge hende tæt i fremtiden.