Nu lyder de en ærgerlig meddelelse fra herrelandsholdet.

Det er ikke mange måneder siden, at Nikolaj Jacobsens tropper blev sat til vægs af Frankrig i EM-finalen.

Men OL er lige om hjørnet, og her er der revanche til gode mod franskmændene, som snuppede guldet for næsen af dem til EM.

Det bliver dog ikke nogen let opgave, og derfor samles Håndboldherrerne til maj, hvor forberedelserne intensiveres med et OL lige om hjørnet.

LÆS OGSÅ  Dansk EM '92-legende åbner op: Overvejede selvmord mange gange

Og med under 100 dage til OL-flammen tændes i Paris og en planlagt landsholdssamling i sigte, har Nikolaj Jacobsen taget nogle interessante beslutninger omkring holdet, som er udtaget til de kommende testkampe mod Norge og Kroatien.

Men siden Nikolaj Jacobsen satte navne på truppen til testkampene er der sket en række ændringer.

Først måtte Magnus Landin melde fra med en skade, og nu har Nikolaj Jacobsen sendt landsholdsanføreren hjem.

Niklas Landin har nemlig vist sig at have en blødning på nethinden på højre øje, og derfor tager landstræner Nikolaj Jacobsen ingen chancer og har sendt ham hjem for at give øjet ro.

LÆS OGSÅ  Mange tror på Caroline Wozniackis comeback - undtagen storebror Patrik Wozniacki

Det skriver DHF på deres hjemmeside.

“Vi kunne godt have beholdt Niklas i lejren og håbet på, han nåede at få grønt lys til at spille i weekenden, men med det program Aalborg har tilbage, og vi vil jo også gerne selv gøre brug af Niklas senere på sommeren, så er det klogest at lade ham få ro, så øjet kan hele, og så er han forhåbentlig snart klar igen”, siger Nikolaj Jacobsen.

Flensborg-målmand Kevin Møller har tirsdag sluttet sig til landsholdstruppen, der er samlet frem mod weekendens kampe mod Norge og Kroatien.

Bold i hovedet

Skaden opstod allerede inden, Niklas Landin mødte ind til denne uges landsholdssamling. Under søndagens ligakamp for Aalborg Håndbold fik han en bold i hovedet, og øjet generede fortsat landsholdsanføreren under opvarmningen til mandagens træning. Derfor blev det undersøgt nærmere på hospitalet.

LÆS OGSÅ  Caroline Wozniacki gjorde comeback - Har Jeanette Ottesen samme planer?

– Jeg er selvfølgelig ærgerlig over at skulle forlade landsholdslejren. Men det er den rigtige beslutning, så jeg hurtigst muligt kan blive klar til at spille igen med udsigt til en spændende sæsonafslutning, siger Niklas Landin.

Kevin Møller var senest med Håndboldherrerne under samlingen og landskampen mod Schweiz i marts.