Alle kampene spidser til nu. Så hvad mon det vil betyde for holdet fremover?

Han blev skadet i onsdagens kvartfinale mod Egypten og bliver ikke klar til Sveriges semifinale fredag mod Frankrig og finale eller bronzekamp på søndag.

Den svenske håndboldlandsholds stjerne og anfører, Jim Gottfridsson, kommer ikke i aktion mere ved denne omgang VM, også endda på hjemmebane.

Det oplyser Sveriges håndboldlandsholds hjemmeside.

Landstræner Glenn Solberg lider med sin anfører.

– Han er en af de bedste spillere i verden, og han har haft en meget god turnering indtil videre. Det er selvfølgelig svært for os, men vi har en meget stærk trup, der vil gøre alt for at vinde semifinalen, siger Glenn Solberg.

Kom til skade

Jim Gottfridsson kom til skade med sin venstre hånd og måtte udgå allerede i første halvleg mod Egypten, og han blev kørt på hospitalet for at blive undersøgt.

Her viste røntgenbillederne, at hans hånd desværre er brækket, og han ikke kommer til at spille håndbold de næste to måneder.

Det kommer til at have stor betydning for Sveriges kommende kampe.

Flensburg-Handewitt-playmakeren har været en vigtig spiller for Sverige i omkring ti år, og ved sidste års EM, som Sverige på flot vis vandt, blev han kåret som turneringens mest værdifulde spiller.

Jim Gottfridsson forklarer: “Jeg tror, at jeg sad fast i en modstanders trøje og følte så smerte. Det er frygteligt frustrerende, da jeg føler, at både holdet og jeg har spillet en rigtig god turnering. Jeg havde drømt om at spille VM-finale på hjemmebane.” og fortsætter:

“Men jeg er overbevist om, at dette hold kan slå ethvert hold i verden, uanset om jeg er med eller ej. Det føles utroligt tungt, men nu vil jeg gøre alt for at støtte holdet i kampen for guldet,” slutter Jim Gottfridsson.

Landstræner Glenn Solberg lider sammen med sin anfører.

“Jim Gottfridsson er en af de bedste spillere i verden, og han har haft en meget god turnering indtil videre. Det er selvfølgelig svært for os, men vi har en meget stærk trup, der vil gøre alt for at vinde semifinalen,” siger Glenn Solberg.

Sverige skal møde Frankrig i semifinalen, i morgen fredag klokken 21.

Semifinalen mellem Danmark og Spanien starter fredag d. 26 januar kl 18.

Vi ønsker ham god bedring.