Enhver forældres værste mareridt blev til virkelig – for femte gang

Ninos Oraha og Elife Kocak, et kendt par med en passion for at udvide deres familie og lade deres datter Elia få en storesøster, har desværre stået over for gentagne graviditetstab på grund af Elife’s abortus habitualis.

Og nu kan Ekstrabladet dele den tragiske nyhed om, at det er sket for femte gang.

“At miste en graviditet én gang er en svær oplevelse, men at miste fem gange har og er en hjerteskærende og udfordrende situation,” skrev Ninos, der er kendt fra reality-programmet ‘Robinson’, til Ekstra Bladet. De har været igennem langvarig sorg, frustration og håbløshed, men de fortsætter kampen og giver ikke op.

For nogle få dage siden delte parret den sørgelige nyhed på Instagram.

“Det er skræmmende, at jeg er begyndt at kende denne følelse så godt. Jeg forbliver tilsyneladende kold udenpå, selvom min krop skriger af smerte indvendigt”, skriver Elife Koca til billedet.

Ninos Oraha blev kendt i Danmark efter sin deltagelse i reality-programmet ‘Robinson’. Efterfølgende åbnede han i 2019 sammen med sin ven og tidligere ‘Paradise’-deltager, Türker Alici, den populære donut-kæde Bronuts. Desværre måtte de lukke virksomheden i december 2021.

Mens nedturene fortsætter for parret, da Bronuts er gået konkurs igen, har Ninos en bemærkelsesværdig baggrundshistorie. Han har tidligere haft en kriminel fortid, men i over et årti har han arbejdet som socialpædagog og har hjulpet mennesker i nød. Han afsluttede lørdag sin sidste eksamen på en coachinguddannelse, som han selv har finansieret. Han ser det som en måde at give tilbage til samfundet, da han selv har modtaget støtte og hjælp tidligere i sit liv.

Parret fortsætter deres rejse, fyldt med både nedture og håb. De håber at finde trøst og støtte i hinandens kærlighed og fortsætte med at dele deres historie for at skabe forståelse og opmærksomhed omkring abortus habitualis.