Önder Yazar fortæller hvilken form for vært han bliver.

9. sæson af det populære TV 2-format ‘Nybyggerne’, der ruller over skærmen den 28. september, bliver med Önder Yazar, der er tømrer og indehaver af sit eget tømrer og entreprise-firma, som dommer i stedet for bygningskonstruktør Ask Abildgaard.

Han skal således styre slagets gang med den erfarne dommer, Mette Helena Rasmussen, og de to dommere får selskab af værten Christian Degn.

Over for SE og HØR har Önder Yazar sat ord på sin nye rolle som dommer, og han fortæller, at særligt samarbejdet med Mette Helena Rasmussen og Christian Degn betød meget for ham:

“Selv om jeg også er lidt rebelsk, fordi jeg er vant til at gøre tingene på min måde, så var det rart, at jeg kunne læne mig op ad en garvet Mette Helena. Hun og Christian var gode til at bakke mig op og give mig support,” siger han.

Samtidigt kom han ind på, hvordan han vil være som dommer:

“Som dommer belønner jeg, når parrene udfordrer sig selv på deres håndværk. Det kræver mod at kaste sig ud i et ambitiøst projekt og turde tage nogle chancer,” siger han. 

I den kommende sæson kan seerne se frem til følge fire pars spændende byggeprojekter.

Parrene er Nibras og Obaid (Rødt hus), Isabella og Napthali (Grønt hus), Winta og Albert (Blåt hus) samt Camilla og Mads (Gult hus).

Du kan se dem alle herunder.