Hvem var bedst, flottest, hottest klædt og skillede sig mest ud til Reality Awards 2023?

Her er vores bud:

Udover hud, glimmer, glitter, mesh, fiskenets kjoler var der også mange vilde outfits og også nogle virkelig flotte og unikke looks til gårsdagens Reality Awards 2023.

Her har vi samlet vores to favoritter. Se dem alle her:

Mathias Hjorth kommer med skræddersyet jakkesæt
Foto: Maria Næsby/ Media Group Denmark

1. Mathias Hjorth kommer på den røde løber med sin smukke kæreste på armen i et skræddersyet jakkesæt, med et lille twist af detalje. ‘Mr Mum’ Stod der inde i lommen på jakkesættet.

Julica fra ‘Ex on the Beach sæson 8’ kommer i en lækker Zebra transparent kjole og Trine som kom i en smuk og elegant blå kjole
Foto: Maria Næsby/ Media Group Denmark

2 & 3. Julica fra ‘Ex on the Beach sæson 8’ kommer i en lækker Zebra transparent kjole og Trine som ankom i en smuk og elegant blå kjole.

Christel kom i en meget gennemsigtig kjole med sort lingeri indenunder
Foto: Maria Næsby/ Media Group Denmark


4. Christel ankom i en meget gennemsigtig kjole med sort lingeri indenunder sammen med sin lillesøster på den røde løber, hun var i vældigt humør og rystede også sin lækre krop foran kameraet.

Rasmus og Linea kom og gav pressen noget af et chok med elefanthuen
Foto: Maria Næsby/ Media Group Denmark


5 & 6. Rasmus Lindberg og Linea Sindt lavede et ikonisk øjeblik på den røde løber, de ankom sammen og gav pressen noget af et chok, fordi han var iført elefanthue og Linea ankom i en lille kort kjole.

Naja kom i en transparent brun kjole med en sort bodystocking indenunder
Foto: Maria Næsby/ Media Group Denmark


7. Naja fra denne sæsons ‘Robinson Ekspeditionen’ ankom i en transparent brun kjole med en sort bodystocking indenunder og havde sin nye flamme under armen.

Mads H og Nicoline kom i glimmer jakkesæt og i en meget vovet buksedragt
Foto: Maria Næsby/ Media Group Denmark


8 & 9. Mads H fra denne års ‘Paradise sæson 2’ ankom i fulde af glimmer jakkesæt og disco halskæde mens Nicoline fra ‘Paradise sæson 2’ ankom i en meget vovet buksedragt hvor den ene balde strittede ud til offentligheden.

Sezar overraskede os alle sammen noget, da han kom i rødt jakkesæt og pludseligt smed tøjet på den røde løber
Foto: Maria Næsby/ Media Group Denmark


10. Sezar overraskede os alle sammen noget, da han kom i rødt jakkesæt og pludseligt smed tøjet på den røde løber. Her kom der en masse grin og smil fra både køen til den røde løber, men også fra pressens medlemmer.