Skuespilleren blev d. 18 februar indlagt med en aneurisme i hjernen og blev kun 61 år gammel.

I “Saving Private Ryan”, som udspiller sig under Anden Verdenskrig og er instrueret af Steven Spielberg, spiller Sizemore sergent Mike Horvath.

Skuespilleren Tom Sizemore, der er bedst kendt for sin rolle i filmen ‘Saving Private Ryan’, er gået bort. Han blev kun 61 år.

Det oplyser Sizemores manager, Charles Lago, ifølge NBC News lørdag.

Sizemore døde fredag på St. Joseph’s Hospital Burbank. Han havde været indlagt, siden han kollapsede 18. februar i sit hjem efter en aneurisme i hjernen.

I “Saving Private Ryan”, som udspiller sig under Anden Verdenskrig og er instrueret af Steven Spielberg, spiller Sizemore sergent Mike Horvath.

Filmen fra 1998 var en kæmpesucces og fik et utal af priser.

Sizemore har også spillet med i en række andre film som “Blackhawk Down”, “Strange Days”, “Heat” og “Natural Born Killers”.

Han optrådte typisk i biroller.

Udover det så lagde han stemme til karakteren Sonny Forelli i videospillet “Grand Theft Auto: Vice City” fra 2002.

Sizemore har ifølge kilden ‘Reuters’ kæmpet med et stofmisbrug igennem langt det meste af hans karriere.

Han har dog også haft flere sammenstød med ordensmagten.

Blandt andet er han i senere år flere gange blevet anholdt for at køre under påvirkning af euforiserende stoffer eller alkohol. Han har også været anholdt for besiddelse af stoffer.

I en dokumentar fra 2007 ved navn “Shooting Sizemore” kan man følge skuespillerens forsøg på igen at få styr på sit liv efter at være blevet dømt for at have overforfaldet sin tidligere kæreste samt at have været på afvænning for brug af blandt andet heroin.