Efter ‘Paradise-hotel’-deltagerens turbulente periode med et par ture i retten, har han nu taget en stor beslutning.

Lige så hurtigt som det gik, at realitydeltagere på realitydeltagere fik oprettet profiler på platformen OnlyFans, lige så hurtigt har de været til at fjerne deres profiler igen.

Nu lukker den tidligere reality-stjerne sin OnlyFans-profil.

Tobias Friberg er nemlig en af dem, der får den pillet ned, ligeså hurtigt som den blev oprettet.

I januar måned, valgte Tobias Friberg at rejse til de tropiske palmer, Spanien, for at lave voksenfilm-materiale til hans OnlyFans-profil sammen med sin med-paradiso Fie Laursen.

De arbejde sammen, for at lave materiale til begge deres OnlyFans.

Efter Tobias kom hjem, ventede der ham noget af en shitstorm, fra selveste Fie Laursen, fordi han angiveligt skulle have drukket og haft sex med andre, på trods af andre aftaler, de havde lavet indbyrdes.

Beskyldningerne fløj på kryds og tværs mellem Tobias og Fie, og det er stadig uklart, hvad det helt præcis skete og gik galt med de to paradisoer.

Stikpille til Fie Laursen

Tobias Friberg har igår meddelt på Instagram, at han lukker sin OnlyFans-side.

“Af personlige årsager, og fordi jeg er et helt nyt og spændende sted i mit liv, vælger jeg, at fra den 15/3 er det ikke længere muligt at abonnere på min side. Folk mister selvfølgelig ikke den måned, de har betalt for,” skriver Tobias på sin story, hvor han linker til sin OnlyFans-side.

I samme omgang kommer Tobias med en stikpille, der ligner at være rettet mod Fie Laursen, der for få uger siden også meddelte, at hun lukkede sin OnlyFans, hvilket kort tid efter viste sig at være en løgn.

“Dette er ikke et eller andet stunt eller eksperiment for at få følgere, som jeg har set at andre gør,” skriver Tobias og uddyber, hvorfor han har truffet sin beslutning:

“Det er fordi, jeg vil fokusere på min familie, arbejde og kæreste. Peace out og tak for jeres support igennem min rejse.”

Tobias har dog ikke ligget på den lade side, efter hans ankomst retur til Danmark. Sidste måned blev han dømt skyldig i en alvorlig voldssag, og han er også tiltalt for blandt andet spirituskørsel i en sag, der kommer for retten på et hidtil ukendt tidspunkt i fremtiden.