Tobias Friberg er ikke færdig med at sidde på anklagebænken. Tværtimod.

Den tidligere realitydeltager Tobias Friberg har i den grad fået journalisterne på overarbejde i den seneste tid, efter han har leveret overskrifter på overskrifter.

Først opstod der store uenigheder mellem ham og Fie Laursen, efter at de indgik i et pornosamarbejde.

Og i sidste uge blev han dømt for vold for tredje gang og fik tre måneders fængsel.

En tidligere relitydeltager tog sidste mandag plads på anklagebænken ved Retten i Glostrup, med tiltaler for vold. Han har angiveligt slået, sparket og truet en kvinde med kniv.

Ved Retten i Glostrup er en tidligere kendt dansk realitydeltager altså blevet idømt tre måneders fængsel for vold og trusler.

Retten fandt den tiltalte skyldig i overensstemmelse med anklageskriftet, og han er altså blevet dømt for vold og trusler.

Tobias er dog endnu ikke kommet på rette spor.

I næste uge skal han igen sidde foran en dommer, denne gang tiltalt for blandt andet spirituskørsel.

Det skriver SE&HØR, der har aktindsigt i sagen.

Denne gang skal han en tur til Retten i Næstved, hvor han er tiltalt for spirituskørsel, narkokørsel under påvirkning af medicin og for at have ført en bil, selv om han er frakendt førerretten.

Det fremgår af anklageskriftet i sagen.

Anklagemyndigheden nedlægger ifølge anklageskriftet påstand om bøde og fængselsstraf til den tidligere realitystjerne, der i forvejen står til at skulle sidde tre måneder i fængsel, alt afhængig af udfaldet af den kommende ankesag.