Programmet for Tivolis Fredagsrock byder i år på træfsikre internationale navne med Diana Ross, Chris Isaak, Chaka Khan og Take That. Det er også lykkedes at få en lang række store danske topartister på krogen bl.a. Medina, Pil, Tina Dickow, Rasmus Seebach, Hans Phillip, Thor Farlov og Mads Langer. Fredagsrock-sæsonen starter den 12. april kl. 22.00 med Coco O. og PRISMA, indtager Plænen, som er den første af i alt otte dobbeltkoncerter, Tivolis gæster kan opleve i løbet af sommeren 2024.

Årets Fredagsrock program tæller en række stærke, aktuelle danske navne samt koncert-konstellationer, der kun kan opleves i Tivoli. Publikum kan se frem til 24 fredage med i alt 32 bands og artister. Dertil kommer en stribe endnu ikke offentliggjorte Fredagsrock klokken 19.00-koncerter og gæstesolister, som der er tradition for dukker op til udvalgte koncerter, og som senere bliver afsløret. 

Det oplyser Tivoli i en pressemeddelelse.

Læs også: Dennis Knudsen afslører: Nu bor de fire personer i hjemmet

Diana Ross ikke blot ligner en diva. Hun er en ægte en af slagsens med et katalog af hits som de fleste af nutidens superstjerner ville give deres højre arm for. Diana Ross som fylder 80 år den 26. marts, har for længst skrevet sig ind i musikshistorien som en del Motown-epoken i pigegruppen The Supremes. Hun har været et forbillede for et utal af sangere og de fleste kan nynne med på I’m Coming Out,  Upside Down og Stop! In the Name of Love. Et rigtigt Tivoli navn på Plænen 9. august.   

Udover at få Take That til at spille på Plænen, så er det lykkedes at få den amerikanske hitveteran Chris Isaak på plakaten. Fans kan bl.a. se frem til storhittet Wicked Game, når den platinsælgende sanger og skuespiller går på scenen med bandet Silverstone. Der er også lagt op til et greatest hits show fyldt med disko-, funk og soul, når Chaka Khan lægger vejen forbi Plænen den 12. juli.

Chaka Khan har siden 1970´erne fået fans i dansehumør med hits som I Feel For You og I’m Every Woman. Hun blev i 2023 optaget i Rock n Roll Hall of Fame og bliver et funky gensyn i forlystelseshaven. 

Det britiske boyband Take That, der består af Gary Barlow, Howard Donald og Mark Owen spiller den 28. juni. Med sig har trioen sange fra deres nye album This Life og et stort bagkatalog af hits som Back for Good, Patience og Rule the World. 

Tivoli åbner 22. marts, og det er i år den 27. sæson med Fredagsrock.

Du kan se hele programmet herunder:

Fredagsrock 2024

12-apr               Coco O. + PRISMA

19-apr               Jacob Dinesen

26-apr               Page Four + Mekdes

03-maj              Zar Paulo + August Høyen

10-maj              Gobs + Thor Farlov

17-maj              Thomas Dybdahl + Beharie

24-maj              Pil + Barselona

31-maj              KrebsFalch

07-jun               Mads Langer

14-jun               Hans Philip

21-jun               Rasmus Seebach

28-jun               Take That

05-julCarpark North

12-jul                 Chaka Khan

19-jul                 Folkeklubben

26-jul                 Tina Dickow

02-aug               Medina

09-aug               Diana Ross  

16-aug               Chris Isaak

23-aug               Alex Vargas

30-aug               Tim Christensen

06-sep               Ida Laurberg + Danser Med Piger

13-sep               Faustix + Kato

20-sep               Saveus

Når entréen til Tivoli er betalt, er der fri adgang til koncerterne.