Pamela Anderson hævder, at Tim Allen engang viste hende sin penis uopfordret.

en åbenbaring, der lige nu er kommet frem i hendes nye erindringer … men han ringer til BS.

Den ikoniske skuespillerinde og model delte den blinkende påstand i et uddrag fra sin bog, ‘Love, Pamela’, som Variety fik. I den beskriver Pamela Anderson en begivenhed, som hun hævder, fandt sted i 1991 på TA’s sitcom på det tidspunkt, ‘Home Improvement’ … da hun var kun 23 år gammel.

Hun skriver at: “På den første dag af optagelserne gik jeg ud af mit omklædningsrum, og Tim var på gangen i sin kjortel. Han åbnede sin kjortel og blinkede til mig hurtigt – helt nøgen nedenunder.”

Pam tilføjer: “Han sagde, at det kun var rimeligt, fordi han havde set mig nøgen. Nu er vi lige. Jeg lo ubehageligt.” Tim på sin side siger til TMZ:

“Nej, det er aldrig sket. Jeg ville aldrig gøre sådan noget.” Så han siger ligefrem, at det ikke skete.

Nu, hvis dette skete i ’91 – som hun hævder – så ville det formodentlig have været under den første sæson af ‘Home Improvement’ … som begyndte at blive sendt samme år. 

Pam var med i en masse episoder i sæson 1 som ‘Tool Time’-pigen, Lisa, og optrådte endda i pilot episoden.

Pam gik videre til costar i anden sæson af ‘Home Improvement’ og lavede en cameo som hendes originale karakter i sæson 6.

Hendes andet show, “Baywatch,” startede i begyndelsen af ​​90’erne … som resten der var af hendes karriere.

Dette er en af ​​de største bomber, der er dukket op fra Pams kommende erindringsbog, som rammer hylderne i slutningen af ​​måneden. 

Andre overskrifter har berørt det faktum, at hun mener, at Tommy Lee var hendes eneste sande kærlighed, og at sexbåndet ødelagde deres ægteskab.

I betragtning af Pams lange rejse som et sexsymbol – vil tiden vise, om hun har mere at spilde.