Den populære skuespiller og entertainer har vigtigere ting at bekymre sig om, end arbejdskalenderen

Mens resten af Danmark har travlt med at nyde sommeren, hviler Rasmus Bjerg ikke på laurbærrene.

Den folkekære underholder har kalenderen proppet med skuespil og musik. Blandt andet arbejder han for tiden på et musikalsk show.

Men hvor de andre dage har været dedikeret til karrieren, indrømmer Bjerg at han denne uge har svært ved at fokusere på arbejdet.

På den røde løber til premieren på ‘Agent’ kunne multikunstneren fortælle BILLED-BLADET, at sønnike Valdemar er i hans tanker i disse dage.

– Jeg har en dreng på Roskilde – ham, der fylder 18 lige om lidt – så jeg vil sige, at mine tanker er meget i Roskilde for tiden, fortæller Bjerg, der dog ikke ligger søvnløs om natten a bekymringer.

– Jeg skulle være den sidste til at give ham alt for formanende pegefingre, for jeg har selv været ung. Han er rimelig fornuftig. Han har en kerne, der står rimelig solidt. Det tænker jeg, er det vigtigste. Bare han kommer hjem igen (…) Han havde to rammer øl med. Det var det vigtigste sagde han. Men jeg købte noget tun og noget pitabrød til ham, og så fik jeg min mor til at bage nogle pizzasnegle, så han overlever, smiler Bjerg.

Sammen med hustruen Helle har Rasmus Bjerg børnene Anna på 21 år, Villads på 19, Valdemar på snart 18 Ella på 15.