Tiger Woods’ kæreste, Erica Herman, ønsker at ophæve en hemmeligholdelsesaftale efter et seksårigt forhold til den professionelle golfspiller.

Tiger Woods’ break-up med sin ekskæreste er langt mere ulækkert og potentielt dyrere for ham – end vi gik og troede.

TMZ Sports har erfaret, at hun sagsøger ham for 30 millioner dollars og hævder, at han lavede en plan om at smide hende ud af deres fælles hjem.

Ifølge dokumenter, gik Erica Herman og Tiger Woods fra hinanden sidste efterår.

Det daværende par havde boet sammen i hans hjem i Hobe Sound, FL i 6 år, hvor Erica siger, at hun udførte “værdifulde tjenester” for Woods til gengæld for at bo der uden leje.

Hun indrømmer, at hun ikke har det på skift, men henviser til en “mundtlig lejekontrakt”, som skulle vare 5 år mere efter deres splittelse.

Erica hævder, at Tigers folk overbevidste hende om at pakke en kuffert sidste efterår til en “kort ferie” – uden Woods – og kørte hende til lufthavnen.

Da de ankom til lufthavnen, fik hun af vide, at hun var blevet “låst ude” af huset og ikke kunne komme tilbage.

I dokumenterne hævder Erica, at en af Tigers advokater endda mødte hende i lufthavnen med et forslag om, at løse eventuelle udestående problemer mellem Tiger og hende.

Hun hævder også, at de konfiskererede mere end 40.000$ i kontanter, som hun havde i huset, og anklagede hende for at gøre noget lyssky for at få fat i pengene.

Nu sagsøger hun Tiger Woods’ trust, ejeren af huset – for 30 millioner$, fordi hun hævder, at det er den “rimelige lejeværdi” af Tigers hus i de resterende 5 år efter deres mundtlige aftale.

Woods og Herman har ikke offentligt annonceret afslutningen på deres forhold, som begyndte i 2017.

Erica var blevet set regelmæssigt sammen med Woods ved hans store mesterskaber, såsom 2019 Masters, han vandt for sin 15. major og under hans Presidents Cup-captaincy i Australien senere det år.

Ifølge klagen forsøgte Woods at fremtvinge Herman til tavshed med en fortrolighedserklæring, som hun underskrev, imens hun var involveret i et personligt og professionelt forhold til Woods.

Klagen hævder, at NDA (red. Non-disclosure agreement) bør annulleres i henhold til en føderal lov, der forbyder en NDA at blive håndhævet, når seksuelle overgreb eller seksuel chikane er involveret.

Det vides ikke, hvad Herman måtte ønske at afsløre, eller om hun har nogle specifikke beskyldninger rettet mod Woods, men hun ønsker at komme med en offentlig udtalelse om sit forhold til golfspilleren.

Tigers trust, indgav dokumenter som svar på sagen og sagde, at Tiger havde slået op med hende og bedt hende om at forlade hjemmet, som han deler med sine 2 børn.

Det bliver afvist, at der nogensinde var nogen mundtlig aftale om, at hun boede i hjemet.

I stedet for, siger Tigers team, at hun kun var der som hans kæreste.

Erica beder også en dommer om, at erklære den NDA, hun underskrev, for uhåndhævelig.

Hun har dog ikke specificeret, hvad han angiveligt gjorde.