I fredags blev det til et farvel til Thomas Blachmans unge deltager Clara Nedergaard i ‘X Factor’.

Musikken samt fællesskabet har for den 19-årige Clara Nedergaard fyldt det hele siden hendes “X Factor”-medvirken. Og efter at være den seneste deltager til at forlade konkurrencen, har hun haft det hårdt

Efter den normale hverdag atter er indtruffet for Clara Nedergaard efter fredagens exit, er hun blevet ramt af en overvældende følelse af tomhed.

Det fortæller hun til TV 2.

“Jeg græd i lørdags, fordi jeg allerede savnede de andre. Det var hårdt. Jeg troede, at jeg ville være mig selv senest tirsdag. Det er jo ikke, fordi jeg ikke har noget at tage mig til, men jeg har det stadigvæk tomt,” udtaler hun til TV 2.

Nedergaard var ellers med i favoritfeltet til at vinde hele molevitten, men sådan skulle det som bekendt ikke være.

Således endte hun i farezonen sammen med Nambahlou. Her valgte den debuterende dommer Simon Kvamm at sende sidstnævnte videre.

En beslutning som sendte Thomas Blachman ud i et raseriudbrud.

“Nambahlou har leveret langt bedre i omsangen, så det er bare en rød løber ud at lave sin egen ting. Og så har hun været der tre gange. Og Clara er der for første gang. Det er simpelthen for vanvittigt,” lød det fra Thomas Blachmann efter fredagens liveshow.

Til TV 2 fortæller Clara Nedergaard, at hun siden sit “X Factor”-exit har modtaget stor opbakning fra mange mennesker, men at savnet til de andre deltagere er enormt.

Romance i luften

Men måske savnet til især én deltager er større.

Tirsdag blev det bekræftet, at sød musik var opstået mellem Clara og Samuel fra gruppen Sigalaz. De skulle sågar være blevet mere end venner, i takt med, at de har brugt så meget tid sammen.

Også Samuel bekræftede, at han havde nydt at gå op og ned af Blachmans unge deltager under forberedelserne til diverse liveshows.

Parret må nu i stedet tage tingene, som det kommer, da hverdagen atter er indtruffet for Clara, som blandt andet står overfor 3.G’s store opgave, SRP.

Og når det kommer til at se Samuel, må det umiddelbart være med måde. Clara Nedergaard bor nemlig i Skanderborg og Samuel Sigala fra Holstebro.