Nu åbner den tidligere paradiso endeligt op for kærligheden, nytårs aften blev det offentliggjort.

Monique Kromann er kendt for sin deltagelse i paradise, sæson 17. Hun blev her kendt som en alfahun, med hornene først. Hun var ikke bleg for at sige sin mening eller holdning, og virkede meget hård udadtil.

Nu viser det sig, at hun også har en blød side.

Den bløde sige er nu åbnet op på Instagram, hvor hun for tiden svæver på en lyserød sky, med sin nye kæreste.

Dog er han åbenbart ikke heeeeelt ny.

Hun har postet ham på sit sociale medie Instagram et par gange efterhånden. Dog fortæller hun:

“Medin og jeg mødtes for første gang for omkring 2 år siden helt tilfældigt gennem fælles netværk i Vejle. Så vi startede faktisk bare ud som bekendte. Så blev vi venner, da vi begyndte at komme i samme omgangskreds og arbejdede på samme gade, da jeg åbnede mit studie i sin tid,” fortæller Monique og fortsætter:

– “Da jeg så på daværende tidspunkt var gået fra min ekskæreste, kunne jeg godt mærke, at interessen mellem os begyndte at blive lidt mere intens fra vores begge side. Jeg tænkte, at det nyttede jo ikke længere at “pakke” tingene ind, og så begyndte vi at ses sidste år.”

Sådan spurgte han om det store spørgsmål

Til og start med var forholdet ikke helt så seriøst, som det er nu. Alfahunnen er sidste år kommet ud af et længerevarende forhold, og her hyggede det nyforelskede par sig bare og tog sig derfor god tid til at lære hinanden, ordenligt at kende.

“Men vi har selvfølgelig ikke ses med andre i den periode fra starten af, det var der ikke nogen af os, der var interesseret i.

-Men da klokken slog 00.00 nytårs nat, spurgte han mig, om jeg ville være hans kæreste. Det var mega cute og helt perfekt! Jeg sagde selvfølgelig ja,” fortæller Monique med et smil.

Nytårsaften 2022/2023 kunne de gå ind i det nye år, med titlen kærester.

Se det smask forelskede par herunder: