Slutningen af 2022 var dybt tragisk for Thomas Helmig og hans familie, da hans søn Hugo Helmig gik bort. Nu ser han frem mod lysere tider.

Det kan være svært at se fremad, når man er præget af dyb sorg.

Særligt hvis man som Thomas Helmig for få måneder siden, måtte sige farvel til sin søn, Hugo Helmig, efter hans alt for tidlige død tilbage i november.

Godt en måned efter sønnens tragiske død, fortalte Thomas Helmig på Facebook, at han på trods af den ubærlige sorg, så frem til de koncerter, der allerede var planlagt i 2023. Særligt fordi, at den kærlighed han selv har til musikken, også var en han delte med sin søn.

Og nu fortæller han endnu mere godt nyt til dem, der har et ønske om at se det danske popikon fyre den af på scenen.

På Facebook annoncerer han nemlig nu flere nye koncerter – og fortæller desuden, at der i løbet af februar vil blive annonceret tre koncerter mere.

Desuden fortæller han, at de steder han spillede sidste år, ikke bliver aktuelle i år. Så havde man håbet at se ham på Skanderborg Festival, Vig Festival eller Tinderbox, så bliver det altså ikke i denne omgang.

Men mon ikke, at der er et sted i nærheden, hvor muligheden for en svingom til Stupid Man og fællessang til Malaga, kunne byde sig.