Kim, Khloe og Kris ønsker, at én ting skal være meget tydelig for Tristan Thompson.

De ønsker alle sammen én ting for Tristan, der for nyligt mistede sin mor. De vil støtte ham i en af de sværeste tider i hans liv, da de alle planlægger at være sammen med ham, når hans mor bliver sendt til himmelen.

Kilder fortæller at trioen planlægger at flyve til Toronto senere på ugen for at være til stede ved begravelsen. Tristan betaler for og planlægger hele gudstjenesten selv, som vil komme til at være intim og smuk fejring af hendes liv.

Ligesom, Khloe gjorde i sidste uge, da Andrea døde og uventet, får vi af vide, at Kim, Kris og Khloe ønsker at være der for at trøste og støtte Tristan. Kilder fortæller at det er vigtigt for Kardashian-klanen at være der for sine kære især i hårde tider som denne.

TMZ brød historien, Andrea fik et hjerteanfald derhjemme i sidste uge – hun blev hastet til det lokale hospital, hvor lægerne og eksperter forsøgte at genoplive hende, men hun var desværre ikke til at redde.

Khloe fløj i første omgang til Toronto for at være sammen med Tristan, og Kim endte med at tage afsted også.. Men søstrene kom tilbage til Los Angeles mandag. Kilder siger, at Khloe var meget tæt med sin tidligere svigermor og at tabet af hende har været dybt chokerende for alle.