Det har været lidt af et show, når diamantdatteren de seneste to gange har været på besøg ved Retten i Roskilde – i dag skal sagen for igen.

Thalia Pitzner skal for retten tredje gang i en simpel sag om et klip i kørekortet – det kan dog blive et dyrt klip, da hun står til at miste kørekortet.

Er tredje gang lykkens gang for Thalia Pitzner?

Det finder vi ud af fredag formiddag, når realitybaben skal for retten tredje gang i en ganske simpel sag om frakendelse af Thalias kørekort.

Hun står nemlig til at miste kørekortet, fordi politiet mener, at hun 7. september sidste år blev taget i at benytte en håndholdt mobiltelefon, da hun kom kørende i en varebil på Køge Bugt motorvejen ved Ishøj.

Ved det seneste retsmøde blev sagen udskudt for anden gang, efter Thalias forsvarsadvokat havde brugt en stor del af det korte retsmøde på at kræve lukkede og dobbeltlukkede døre – en forespørgsel, der undrede både anklager og dommer, og som blev afvist til sidst.

Første retsmøde i sagen blev afholdt 7. september 2022.

Ikke åbnet sin E-boks

Ifølge Thalia Pitzner mødte hun her op på uoplyst baggrund, da hun ikke havde åbnet sin e-boks.

Derfor blev hun i dagene op til retsmødet kontaktet af retten, der fortalte hende, hvornår hun skulle møde i Roskilde.

Ved sagens start havde en tydeligt rystet Thalia et ønske: Hun ville meget gerne have journalisterne ud af retslokalet – hvilket dommeren klart afviste.

Dom fredag

Sagen endte som nævnt med at blive udskudt ved seneste retsmøde – men fredag forventes dommen at falde.

Politimanden, som der standsede Thalia på motorvejen sidste år, vidnede sidst i retten, hvor han forklarede, at diamantdatteren var alene i bilen, da han stoppede hende.

Forsvaret havde ellers lagt op til, at Thalias far, Hans Helmgaard Kristiansen, herefter ville afgive forklaring – ifølge den tiltalte var hendes far nemlig til stede i bilen.

Men forsvaret trak pludseligt faren som vidne efter betjentens forklaring i retten.

Retsmødet starter fredag formiddag klokken 11.

Sagen opdateres …