Det meget omtalte TV-show ‘X Factor’ har haft stor omtale efter Sofie Lindes store udmelding.

Men til BT fortæller hovedpersonen nu, at hun ikke regner med at tage tjansen, hvis TV2 skulle tilbyde den.

Her blev Tessa bragt op som Blachmans bud.

Thomas Blachman var ikke i tvivl da han blev spurgt ind til, hvem der skulle være Sofie Lindes afløser som vært for ”X Factor”.

Ifølge Blachman er der i hvert fald en person, der lever op til kravene for at være “X Factor”-vært

Efter denne sæson skal TV 2 ud at finde en vært, der kan fylde skoene ud efter Sofie Linde, og den rutinerede “X Factor”-dommer Thomas Blachmans bud er noget overraskende.

“Tessa, måske?”, lyder det fra “X Factor”-dommeren, der dog ikke har tænkt synderligt meget over, hvem der skal overtage rollen.

De to har ellers haft deres kontroverser, der begyndte, da Blachman var på scenen under “Zulu Awards 2021”.

“Dette lille lorteland, hvad er det, vi kan? Tessa, jeg står i telefonbogen, kom og knald mig og min elskede,” brølede Blachman ud i KB Hallen, da han havde vundet en pris sammen med sin tidligere kollega Martin Jensen.

Men den bemærkning faldt ikke i god jord hos rapperen, der senere svarede igen med en freestylerap, der svinede Blachman til.

Tessa som vært for “X Factor”? Det bliver umiddelbart ikke en mulighed, men til gengæld er rap-stjernen klar på at tage en anden tjans i programmet.

Men det er åbenbart den slags, Blachman gerne ser hos en “X Factor”-vært.

“Man skal have super meget kant og super meget selvstændighed. Være total uformelig og gøre det, man har lyst til, forklarer han, når han sætter ord på, hvordan en “X Factor”-vært skal være.”

“Fri som en fugl og få det til at ske nu og her. Ikke noget overindstuderet, ikke nogen nerver. Det kræver en helt speciel form for virtuositet, og det havde hun jo medfødt, Sofie Linde, siger han om den afgående vært, som i den grad også har givet “X Factor”-dommeren modspil gennem årene.”

Tessa er dog glad for, at Blachman mener, at hun har den kant og selvstændighed som han efterspørger efter den nye vært.

“Det er da stort, at Blachman foreslår, at jeg kunne tage over efter en værtslegende som Sofie Linde,” fortæller Tessa til BT inden hun dog ikke lukker døren for en rolle i “X Factor” i fremtiden.

“Jeg har det som udgangspunkt godt med at styre showet – men hvis jeg skulle være med i ”X Factor” en dag, skulle det være som dommer.”

Om TV2 ser med til at gribe den mulige bold må tiden vise.

Den ser i hvert fald ud til at være blevet sendt afsted af både Blachman og Tessa.

Thomas Blachman og Tessa har dog haft deres kontroverser tidligere, da Blachman til ”Zulu Awards 2021” råbte fra scenen, at hun skulle komme og knalde ham.