‘Teen Mom’-kendissen mistede forældremyndigheden over sin søn, da han var blot et år gammel.

En stor forandring. ‘Teen Mom’-kendissen Jenelle Evans blev tildelt forældremyndigheden over sin søn Jace, 13, efter mere end et årti, hvor hendes mor, Barbara Evans, har været ansvarlig for hendes ældste søns pleje.

“Min mor og jeg besluttede sammen at give fuld forældremyndighed tilbage til mig, fordi vi ønsker at bygge vores forhold tilbage som mor og datter,” fortalte Jenelle, 31, eksklusivt til Us Weekly i en erklæring lørdag den 18. marts.

Den tidligere MTV-personlighed deler Jace med eksen Andrew Lewis.

Jace vil bo sammen med sin mor og hendes mand, David Eason.

“Min mor er også enig i, at det er tid for Jace at være tilbage med sine søskende og bo hos en mor og far,” fortsatte Jenelle. 

“Hun synes også, det er vigtigt for Jace at være omkring en faderfigur for at lære ‘drengeting’ og få ‘mænd til at tale’. 

Hun har set den måde, David forældre mine børn på, og hun ved, at vi er i stand til at håndtere det. 

Vi ønsker alle at komme sammen for børnenes skyld og som jeg sagde før, genopbygge vores forhold som mor og datter. Vi har officielt underskrevet papirerne torsdag den 16. marts i retsbygningen, det er en færdig aftale!”

Reality-tv-stjernen er i et stabilt forholds med Eason, fortæller hendes manager.

“Jenelle og David er bestemt sammen, og tingene mellem dem er fantastiske. De er en lykkelig familie, og de har det helt fint,” sagde August Keen til Us i en eksklusiv erklæring lørdag.

MTV-seere så, mens Jenelle og Barbara kæmpede om Jace i årevis, mens ‘Teen Mom 2’-kameraerne rullede, hvor Babara ofte klagede over, at hendes datter ikke gjorde nok for at tage sig af ham, og Jenelle beskyldte sin mor for ikke at tillade hende at blive forældre til ham.

“Det er officielt!”

Sådan lød det fra tv-personligheden i en følelsesladet video på TikTok, hvor hun grædende kunne dele den glædelige nyhed.

Se videoen her:

@jenellelevans

ITS OFFICIAL! Thanks everyone for the support! ✨❤️ Words cant descibe how happy i truly am. Our family is complete now! Thank you mom.

♬ Stay With Me – Sam Smith