Skuespilleren og forretningskvinden flopper for anden gang

Hvis det ikke lykkedes første gang… eller anden gang.

Med en gæld på over 4 millioner kroner, hvor størstedelen var til statskassen, måtte Julie Zangenberg i april sidste år erklære hendes selskab, Cozy by JZ, for konkurs.

Heldigvis blev hun rakt en olivengren af investoren og tidligere ‘Løvens Hule’-løven Birgit Aaby, og sammen skabte de virksomheden op på ny under nye rammer.

I dag hedder selskabet blot Cozy ApS, og nu er tallene fra virksomhedens første regnskab blevet offentliggjort.

Og for anden gang med samme tøjfirma, må Zangenberg stirre på røde tal på bundlinjen.

papirerne viser nemlig en fortjeneste for året på 138.746 kroner, men da der er personaleomkostninger for 689.173 kroner, giver det samlet et negativ driftsresultat på 570.427 kroner.

Egenkapitalen er heller ikke noget hun som forretningskvinde kan juble over. Her viser tallene nemlig et underskud på 407.683 kroner ved årets udgang.

Ledelsen forholder sig også til, at selskabet allerede nu er allerede er tabt, under punktet ‘usikkerhed om going concern’. Her fremgår det dog, at de forventer at kunne reetablere kapitalen ved egenindtjening.

Zangenberg forventer derfor at kunne vende skuden til grønne tal, og sikre overskud i fremtiden. Ligeledes fremgår af ledelsesberetningen, at virksomhedens aktiviteter forventer positiv udvikling allerede i det kommende år, skriver Ekstra Bladet.