hele verdens “Leo” er klar på at indstille karrieren når han fylder 50 næste år – dog skal han dog lige nå én ting.

Leonardo DiCaprio er en af Hollywoods mest ikoniske ansigter med en kæmpe global fanbase. Dog er der noget, der tegner på, at hans tid som skuespiller snart kan være fortid.

Leonardo DiCaprio afslørede nemlig muligvis, at hans dage som skuespiller er talte. Efter et omfattende CV med filmroller, der spænder fra hans berømte præstation som Jack Dawson i “Titanic” til hans aktuelle optræden i “Killers of the Flower Moon”, indikerer DiCaprio, at han overvejer pension.

Det afslørede han i et interview med ABC News’ Chris Connelly, som blev sendt tirsdag på Good Morning America.

Under interviewet tirsdag formiddag droppede den 49-årige skuespiller en bombe om sin forestående pensionering: “Jeg har planer om at gå på pension før min 50-års fødselsdag, der er den 11. november 2024,” afslørede han ifølge Hello Magazine.

Selvom Leonardo DiCaprio lægger op til en mulig afsked med skuespillerbranchen, har han dog et særligt ønske: “Ved du hvad? Bare en film mere,” indrømmede han, og gentog så endnu engang: “En film mere.”

Det er uklart, hvilken film der potentielt kan blive kronen på værket i Leonardo DiCaprios imponerende karriere. Skuespillerens bemærkninger har rejst spørgsmål om, hvorvidt en sidste film vil markere afslutningen på en enestående æra eller blot være en midlertidig afsked med det store lærred.

Med en imponerende filmografi, en række hæderstitler og en global stjernestatus har Leonardo DiCaprio bevist sit værd som en af de mest indflydelsesrige skuespillere i moderne Hollywood. 

Nu venter filmverdenen spændt på, hvilken sidste film der muligvis kan blive et episk farvel fra skuespilleren, der har præget generationer med sit talent.

Se klippet nedenfor: