Det blev et ‘ja’ i den smukkeste bjergtop

Ved den seneste sæson af TV 2-hitprogrammet ‘Vild med dans’ der rullede over skærmen i efteråret-2022, kunne danskerne blive introduceret for et storsmilende nyt talent blandt de professionelle dansere.

Sammen med nydanseren, influencer Cecilie Schmeichel, dansede debutanten Damian Czarnecki sig ind i dansernes hjerter, da parret nåede hele vejen til en flot fjerdeplads i programmets forløb.

Men det var ikke kun seerne der bakkede op om Schmeichel og Czarnecki i løbet af sæsonen.

Blandt de mange fans af danseduoen, var også at finde Czarneckis polske kæreste, Magda, som danseren har dannet par med i 2 år.

Og nu er det lykkelige par klar på at tage det næste skridt i deres forhold.

På Damien officielle Instagram-profil kan danseren nemlig bringe den glædelige nyhed om, at Magda har sagt ‘ja’ til at blive Czarneckis kommende brud.

Men frieriet fandt ikke blot sted i kærestens hjemland. Den 35-årige danser faldt på det ene knæ på en bjergtop, med de smukke Tatrabjerge i baggrunden.

‘Venner, hun sagde ja’ skriver han på engelsk i en video, han lagde op på Instagram-profilen, hvor det nyforlovede par kysser og krammer, efter ringen er kommet på fingeren.

Videoen er allerede blevet bombarderet med lykønskninger, blandt andet fra ‘Vild med dans’ kollegerne Asta Björk, Malene Østergaard og Thomas Evers Poulsen, samt hans Cecilie Schmeichel, der jubler på vegne af hendes tidligere danserpartner.

Du kan se den romantiske video her: