Ærlige Sussi taler ud om liver efter Leo.

Den danske kultur- og underholdningsbranche måtte tidligere på året vinke farvel til Leo Nielsen, der sammen med konen Sussi Nielsen udgjorde dansktop-duoen ‘Sussi og Leo’.

Men til trods for at hun måtte vinke farvel til sin partner og bedste ven, så har Sussi ikke det store savn til ham.

Det fortæller til BILLED-BLADET.

“Jeg savner ham egentlig ikke særlig meget, fordi han er her jo i ånden. Jeg kan mærke ham. Nogle gange er han her ikke, så har han travlt med noget andet,” siger hun og fortsætter:

“Så nej, jeg savner ham faktisk ikke, for han var en skygge af sig selv. Havde det nu været så ulykkeligt, at han var død på stedet, da han faldt, så havde det jo været noget helt andet. Så ville jeg have savnet ham helt forfærdeligt. Men nu fik han fred, og jeg fik ro og fred. Og tid. Jeg ville godt have været de sidste år foruden.”

Leo sov ind den 18. februar i år efter længere tids sygdom.

Blot syv måneder efter hans død kom det frem, at Sussi havde fundet en ny kærlighed.

Hendes nye kærlighed er både yngre og dejlig at være sammen med, og hun beskriver deres forhold som både “dejligt” og “fantastisk”. Den nyfundne forelskelse har også gjort hende mere flirtende og fri på scenen, fortalte Sussi i et interview med Nordjyske i sidste måned.

“Jeg synes for eksempel, at jeg er mere flirtende og fri på scenen, og nu har jeg fået en dejlig ung kæreste på 53 år, ligesom jeg nåede at have nogle elskere, inden jeg mødte ham. Jeg har altid været et seksuelt væsen, men i de sidste år med Leo tænkte jeg, at det måske var slut med det. Nu mærker jeg en stor appetit, hvad det seksuelle angår. Det har bare ligget og gemt sig og kommer nu ud for fuld hammer, og det er virkelig dejligt,” sagde hun.