Nu har Sussi meldt ud, hvordan højtiden bliver uden den afdøde Leo.

Julen er en tid, hvor samvær og traditioner sættes over næsten alt andet, men i år kigger Sussi Nielsen ind i at få rystet posen til den store højtid.

Hun skal nemlig for første gang i rigtig mange år navigere gennem helligdagene uden sin livs kærlighed, Leo, der gik bort tidligere på året.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Traditionen har været, at Sussi og Leo skiftevis har åbnet deres hjem for familiens julefejring. Dog ændrer dette sig i år, da Sussi vælger at holde jul væk fra hjemmet. 

I år tilslutter hun  sig sin mellemste lillebror, Ole, og hans families fest, hvor omkring 20 mennesker samles.

Sussi reflekterer over Leos holdning til julen, der ikke ligefrem var hans foretrukne tid på året og pointerer, at julen for Leo blot skulle overstås.

På trods af at Sussi nu skal holde jul uden Leo, så har hun det udmærket, fortæller hun til Ekstra Bladet:

“Jeg har det udmærket. Jeg ved, at jeg går ind i en tid, som Leo ville være foruden. Han ville helst rejse et sted hen, hvor der ikke var jul.”

Til trods for at Leo ikke kommer til at være fysisk til stede i årets juletræsdans, bor han stadig dybt i Sussis hjerte:

“Selvfølgelig savner jeg ham. Der er nogle tidspunkter, lige meget om det er jul eller ej, hvor jeg savner ham. Men sådan som han havde det de sidste år, var det mere besværligt, selvom det ikke er pænt at sige, siger Sussi og henviser til, at Leo den sidste tid var meget syg, og derfor hjalp hun ham igennem dagens gøremål.”

Sussi afslører, at hun stadig kommunikerer med Leo i sine tanker og oplever hans nærvær på en måde, der bringer trøst og styrke.