Den folkekære dansktopsangerinde deler ud om privatlivet.

Sussi Nielsen blev kendt for mange år tilbage, hvor hun sammen med sin afdøde mand, Leo, dannede duoen ‘Sussi og Leo’, som sammen tog ud for at underholde det danske samfund med deres fangende sange og livsglade humør. 

Men sidste år måtte den danske kultur- og underholdningsbranche vinke farvel til Leo Nielsen, der sammen med konen Sussi Nielsen udgjorde dansktop-duoen ‘Sussi og Leo’.

Leo sov nemlig ind den 18. februar 2023 efter længere tids sygdom.

LÆS OGSÅ  Jennifer Aniston levner meget lidt til fantasien i ny billedserie

Siden da er der løbet meget vand i åen for den evigt populære Sussi Nielsen.

Og nu deler den kendte nordjyske musiker åbent ud af sine personlige erfaringer og refleksioner i kølvandet på sin mands, Leos, død.

I et hudløst ærligt interview med SE&HØR lægger hun ikke skjul på, hvordan perioden efter Leos bortgang ikke kun har været præget af sorg, men også af en intens ensomhed og en søgen efter personlig styrke.

Efter en travl tid med koncerter og bogudgivelse ramte ensomheden Sussi hårdt:

“Det værste var påsken. Alle har deres traditioner, så hvis jeg ville besøge nogen, så var de ikke hjemme. Min kæreste var også på arbejde og havde travlt. Det var frygteligt, og jeg følte mig som Palle alene i verden”, fortæller Sussi Nielsen til ugebladet.

LÆS OGSÅ  Trine krydser fingre: Én ting mangler Jonas Vingegaard at krydse af listen

Men Sussi Nielsen har ikke kun kæmpet med følelser af ensomhed; hun har også stået over for offentlighedens forventninger og ofte ubudne meninger om, hvordan hun burde agere som enke. Her løfter hun samtidig sløret for, at hun er blevet klogere:

“Jeg gider ikke de negative kommentarer. Det kan jeg ikke bruge til noget. Der var også tidspunkter, hvor jeg blev helt forelsket, bare der var en, der skrev søde ord og små hjerter, men nu er jeg blevet klogere”.