Hele Danmarks Sussi Nielsen har et vigtigt kryds i kalenderen til efteråret

Sussi Nielsens liv skiller sig i dén grad ud fra danskernes normer.

I forvejen skiller hun mig markant ud, da hun er født i 1955 i Tanzania, og først kom til Danmark i 1962, hvor hun og familien flyttede til Nordjylland.

Siden 9. klasse har hun optrådt land og rige rundt under navnet ‘Sussi og Leo’, sammen med kammeraten og senere ægtemanden og livet følgesvend, Leo Nielsen.

Parret var uadskillelige, både i musikken, i forretningsverdenen og i livet. Og de stod ved hinandens side, til det sidste.

Sussi, sammen med resten af landet, måtte desværre tage afsked med Leo den 18. februar i år, efter længere tids sygdom. Parret fik aldrig børn, og Sussi står derefter alene tilbage, efter at sige det endegyldige farvel med Leo.

Så at Sussi sidder inde med rigelig af fortæller og anekdoter fra livet, er muligvis en underdrivelse.

Derfor takkede hun i maj ja til at udgive en selvbiografi, om livet, opvæksten, kærligheden, karrieren, og de sider af musikeren som danskerne ikke kender til.

– Den kommer til at handle om hele mit liv, fra jeg blev født i Tanzania i Afrika, til jeg kom hjem til Nordjylland og voksede op der. Og så selvfølgelig om mødet med Leo, alle vores år samme, både som kærester og om musikken helt frem til Leo døde. Jeg brugte fem dage i påsken på at tale med forfatteren, fortalte Sussi i tidernes morgen til offentliggørelsen om hendes bog.

Og nu har hun store nyheder om bogen at dele med offentligheden.

På hendes offentlige Instagram-profil har hun nemlig ikke blot offentliggjort en titel og udgivelsesdato på bogen – men hun har også delt billedet af hvad der bliver bogens forside.

– Godaften søde venner. Så er der blevet valgt en forside til min bog. Bogen udkommer den 26 oktober. Bogen kan forudbestilles hos alle bogforhandlere på nettet eller hos din egen boghandler, skriver hun i billedteksten.

Du kan se det prangende billede af den kommende bog-aktuelle Sussi her: