Chris Brown virkede langt fra imponeret over, at han gik glip af at vinde prisen for bedste R&B Grammy i søndags, hvis hans seneste opslag på sociale medier er noget at gå efter.

Robert Glasper hvem? Sådan udbrød Chris Brown, da han måtte indse, at han ikke blev aftenens Grammy-vinder.

Så kan man da vist tale om at være en dårlig taber!

Den 33-årige Chris Brown er absolut ikke tilfreds med ikke at have vundet en Grammy, da der natten til mandag dansk tid blev uddelt musikpriser i Los Angeles, Californien. 

Brown var nomineret i kategorien for sit album Breezy (Deluxe), og pitchede ham mod Mary J. Blige for Good Morning Gorgeous (Deluxe), Robert Glasper for Black Radio III, Lucky Daye’s Candydrip og PJ Mortons Watch The Sun.

Glasper var vinderen af ​​kategorien, hvor prisen blev uddelt i timerne før den direkte udsendelse af den 65. Grammy Awards, som der blev afholdt i centrum af Los Angeles’ Crypto.com Arena.

Og Chris Brown var dermed ét stort spørgsmålstegn.

Rasede på Instagram

Det lod han sine mange Instagram-følgere vide få minutter efter Grammy-tabet.

Chris Brown var nemlig ikke selv til stede under det store show, så han havde ikke muligheden for at gå på scenen og sige, at han det bedste R&B-album of all time.

Efter at det kom frem, at Glasper, 44, havde trukket sejrherren væk, tog Brown, 33, sin Instagram-historie i søndags for at dele et opslag med ordene:

“Hvem fanden er Robert Glasper”, hvortil han tilføjede et ansigt med glædestårer emoji.

I en tilsyneladende reference til Glaspers gennemførte karriere som pianist og musikalsk arrangør tilføjede Brown i et opfølgende indlæg: “Jeg skal få mine færdigheder op… Jeg skal begynde at spille mundharmonika.”

“Bro, hvem fuck er det?,” raser Breezy-grundlæggeren i et opslag, som han delte med sine Instagram-følgere og samtidig demonstrerede sine evner i basal Google-søgning. 

Browns story viste nemlig, at han havde googlet Grammy-vinderen for lige at få helt styr på, hvam han havde tabt til. 

Browns første opslag på Glasper blev faktisk delt for flere dage siden af ​​den Grammy-vindende musiker selv.

Den 30. januar lagde Glasper kommentaren om sig selv på sit Instagram-gitter og tilføjede i sin billedtekst, at det var et spørgsmål, der var blevet stillet for nylig.

“Det er blevet gjort mig opmærksom på, at I alle har spørgsmål om, hvem “TF er Robert Glasper!” “Freeze Tag”-hitmageren skrev. 

“Hvis I alle har spørgsmål, har jeg svar. Se mine historier for at lege med!”

Glasper fejrede også sin sejr i søndags ved at gendele en række lykønskende Instagram Story-indlæg fra både venner og fans.

American Music Awards

Tilbage i november delte Browns sejr ved American Music Awards – efter at hans optræden til showet blev aflyst i sidste øjeblik.

Under den direkte udsendelse af ceremonien var der hørbare buh fra publikum i Los Angeles’ Microsoft Theatre, da oplægsholder Kelly Rowland meddelte, at Brown havde vundet trofæet for mandlige foretrukne R&B-kunstnere.

Kelly Rowland, 41, sagde til det bummende publikum, at de skulle “slappe af”, før han på vegne af den fraværende stjerne sagde: “Jeg ville sige til Chris, mange tak for at lave fantastisk R&B-musik, og jeg vil gerne sige ham tak for at være en utrolig performer.

“Jeg tager denne pris – bring den til dig. Jeg elsker dig. Tillykke. Og tillykke til alle de nominerede i denne kategori,” tilføjede Rowland.

Virginia indfødte Browns fravær fra showet kom som noget af en overraskelse, da han var planlagt til at optræde en Michael Jackson-hyldest om natten. Forestillingen blev aflyst uden at en grund blev delt offentligt.

Et omstridt emne

Brown har været genstand for omstridt debat mellem fans og kritikere gennem årene, ikke mindst på grund af de talrige hændelser med vold, der involverer kvinder, han har været forbundet med, herunder et skænderi med den daværende kæreste Rihanna, 34, tilbage i 2009.

I juni 2017 fik Browns ekskæreste Karrueche Tran, 34, et femårigt tilhold mod ham på grund af anklager om, at han var aggressiv over for hende og krævede tilbagelevering af penge og juveler, han gav hende under deres forhold.

Da nyheden om Browns sejr cirkulerede på de sociale medier, sprang en række fans til sangerens forsvar, mens andre skrev, at han ikke længere skulle have råd til en platform.

Brown blev anholdt i januar 2019, efter at en kvinde anklagede ham for at have voldtaget hende på Mandarin Oriental Hotel i Paris. Han blev dog løsladt uden anklager mod ham. Brown sagde, at hændelsen ikke skete, og postede på Instagram “This B**** Lyin”.

I 2018 fik en kvinde, der i retsdokumenter blev identificeret som “Cassandra” , en tilholdsforbud mod Brown, efter at hun anklagede ham for at slå og forfølge hende.