Selvom gruppen fik enorm succes, så var det ikke uden udfordringer.

En ny dokumentar kaster lys over ABBA’s rejse fra Eurovision-sejr i 1974 til globalt musikikon. Dokumentaren afslører de personlige og professionelle udfordringer, som de fire medlemmer har mødt undervejs.

Filmen, som indeholder arkivinterviews og personlige fortællinger, viser den mindre kendte side af bandets vej til stjernerne.

Efter deres gennembrud med sangen “Waterloo” ved Eurovision, blev ABBA mødt med skepsis og kritik fra musikbranchen. “Selvom sangen var nummer et i England, hvis du er en del af Eurovision, er du død bagefter,” forklarer Benny om de udfordringer, der fulgte med deres pludselige berømmelse.

Denne modstand drev gruppen til at arbejde hårdere for at etablere sig som mere end et one-hit wonder. Bjørn giver æren for deres vedholdenhed til deres manager, Stig Anderson: “Han sagde altid ‘En dag vil I skrive et verdenshit’. Det betød meget.”

På det personlige plan oplevede ABBA-medlemmerne også betydelige udfordringer. Agnetha og Bjørn kæmpede med at balancere deres familie- og turnéliv, især da de måtte efterlade deres datter hjemme: “At skulle være sammen hele tiden kan skabe problemer,” indrømmer Bjørn.

Trods rygter og spekulationer om splid mellem bandets kvindelige medlemmer, forsikrer Agnetha, at disse antagelser var sårende og ubegrundede: “Der er skrevet så meget om, at Frida og jeg ikke var venner, det er ikke retfærdigt at gøre det.”

Dokumentaren belyser også, hvordan ABBA’s musik til sidst vandt bred anerkendelse, trods de tidlige fordomme.

Deres sang “Dancing Queen” blev en international sensation, hvilket styrkede deres position på verdensscenen. Agnetha reflekterer over indspilningen af sangen: “Jeg prøvede at lægge min livserfaring og mine følelser, alt i sangen.”

Denne fortælling om ABBA’s karriere understreger ikke blot deres musikalske bedrifter, men også de dybt menneskelige aspekter af deres liv og det sammenhold, der hjalp dem gennem hårde tider.

“Det var ikke bare musikken, det var også kærligheden,” siger Frida og summerer essensen af deres fælles rejse.