Den garvede tv- og radiovært sætter for første gang ord på den store oplevelse.

Glæden stråler ud af Anders Lund Madsen, den kendte tv-vært og podcaster, som for nyligt fejrede ankomsten af familiens nyeste medlem.

Med fødslen af lille Viis har Madsen-familien nu rundet otte børn, hvilket igen beviser, at hjemmet på Østerbro i København er et sted, hvor livet aldrig står stille.

“Jeg er glad. Min kone er glad. Voksenholdet er glade. Vi er tilfredse,” deler Anders Lund Madsen med et smil med Ekstra Bladet, når han taler om den nyankomne.

Selvom Viis kun har været en del af denne verden i få dage, er tegnene på tilfredshed allerede tydelige. Lund Madsen reflekterer over kommunikationens vanskeligheder med en nyfødt, men er sikker på, at hendes humør er lige så positivt som resten af husstanden.

Fødslen fandt sted i familiens hjem med assistance fra en jordemoder, en oplevelse som Lund Madsen beskriver som “meget hyggeligt” og “lige efter bogen.” Ud over Viis tæller den blandede brok af Madsen-afkom også børnene Modig, Stærk, Fri, og Vild fra hans nuværende ægteskab med Karin Prehst Lund Madsen, som til dagligt arbejder som havfrue på Den Blå Planet. Fra et tidligere ægteskab er Lund Madsen far til Sofie My, Björk, og Storm.

For Lund Madsen, er hver ny ankomst “lige fantastisk hver gang,”. Den velkendte tv-vært og hans hustru annoncerede tilbage i november, at de forventede endnu et barn – en nyhed som Lund Madsen modtog med både glæde og et glimt i øjet. Han bemærkede dengang humoristisk de små ofre, der følger med forældreskabet, såsom at måtte udskyde vinrejser til fordel for familielivet.