Der bliver vist sårbarhed og ærlighed i gårdagens afsnit af ‘Løvens Hule’.

I gårdagens afsnit af ‘Løvens Hule’ skilte der særligt én af deltagerne sig noget ud både i forhold til værdiansættelsen, men også med sin personlige historie, der går direkte og dybt ind i hjertet hos løverne og løvinderne.

Det var nemlig deltageren Tobias Henius der er ejer af virksomheden ‘Grums’.

I afsnittet præsenterer Tobias sit produkt, som er en kaffeopsamler til stempelkander. Produktet gør det for eksempel lettere for forbrugeren at smide det færdige kaffegrums ud i bio-spanden i stedet for i køkkenvasken.

Men produktet er én ting, for det er særligt deltagerens ydmyge værdiansættelse, som først og fremmest vækkede interessen iblandt løverne og løvinderne.

‘Grums’ søger nemlig kun 50 kr for 20% af sin virksomhed, hvilket altså svarer til en værdiansættelse på kun 250 kroner.

“Det er ikke hørt før,” siger Jesper Buch blandt andet i afsnittet og fortsætter:

“Hvad skal investeringen bruges til?”

“Til bussen hjem,” falder svaret prompte fra Tobias.

Tobias’ lave værdiansættelse skal ses i lyset af, at virksomheden mest af alt søger sparring og en håndsrækning for at blive større på sigt, og ikke for pengene.

Berørt løvinde

Det er dog ikke kun den lave værdiansættelse, løverne husker, men også den måde Tobias valgte at vise sårbarhed på, da han fortæller om sit liv med en diagnose.

“Jeg har fundet en måde at slå det ned på med medicin siden 2017,” siger iværksætteren i afsnittet efter et anfald, han mærkede tilbage i 2017.

Tobias’ forklaring og ærlige udmelding om sin diagnose kommer under huden på alle løverne, men særligt løvinden Louise Herping blev ekstra berørt.

“Så sejt, at du ikke har haft en anfald siden 2017, svarer hun i tårer,” mens de udveksler et kram.

Louise Herping åbner op for, at Tobias’ historie påvirkede hende, da hun som pårørende selv har mærket det tæt ind på livet.

Om iværksætteren Tobias får nogle af løverne eller løvinderne med på sin rejse kan ses på DRTV.