Pernille Vermund kommer med noget af en bombe fredag middag.

Hvis der er noget der er sikkert, så er det, at det ikke er kedeligt at følge med i folketingspartiet Nye Borgerlige lige for tiden.

Det er ikke længe siden, at Pernille Vermund forlod posten som formand, og siden da har det været et stort kaos, med medlemmer der har forladt partiet og nu senest formand Lars Boje Mathiesen, der er blevet ekskluderet af partiet, som han har været formand for i ganske kort tid.

Denne melding kom sent i går aftes, og allerede her til middag, er der tegn på, hvem der kan være den nye formand – eller rettere gamle formand.

Ifølge Ekstra Bladet har Pernille Vermund nemlig sendt en mail ud til medlemmerne i partiet Nye Borgerlige, og her fortæller hun, at hun er klar til at blive formand igen.

‘”Jeg vil gerne lede folketingsgruppen samt stille op som formand for vores parti. Så hvis I medlemmer vil have mig, er jeg klar til kamp for Nye Borgerlige og Danmark” fortæller hun i mailen ifølge Ekstra Bladet.

Samme medie fortæller også, at Pernille Vermund har opbakning for folketingsgruppen, og dermed er der altså lagt op til et comeback fra partistifteren.