Badmintonkometen jubler væk fra banen.

Mens Danmark kæmper mod bidende kulde og snevejr, har badmintonstjernen Viktor Axelsen fundet sin egen varmekilde i fejringen af en særlig begivenhed.

Den 4. januar fyldte den danske badmintonspiller nemlig 30 år, og det blev en fødselsdag, der ikke involverede sneskovle og motorvejskøer.

Axelsen, der i december sikrede sig sejren ved World Tour Finals for femte gang og tredje gang i streg, har haft en travl tid på og uden for badmintonbanen. Fødselsdagen blev ikke kun fejret med tærter og gaver, men også med dedikeret træning og kvalitetstid med familien.

I et taknemmeligt Instagram-opslag udtrykte Axelsen sin taknemmelighed over alle fødselsdagshilsenerne og delte et glimt af sin dag.

“Mange tak for alle jeres beskeder. Jeg har haft en dejlig dag med træning og familien. Jeg sætter pris på jer alle,” skrev badmintonstjernen.

Opslaget inkluderede også et inspirerende fødselsdagsbillede og en video fra træningsbanen, der viser, at selv en 30-års fødselsdag ikke får Axelsen til at sænke tempoet.

Han delte også øjeblikke med sine nærmeste og skabte et indblik i den personlige side af livet som professionel badmintonspiller.

Viktor Axelsen, der allerede har opnået utallige triumfer på banen, ser ud til at starte sit tredje årti med den samme intensitet og entusiasme, der har gjort ham til en af Danmarks mest elskede idrætsstjerner.

Du kan se fødselarens opslag her: