Nu svarer forfatterne på spørgsmålet.

I går rullede det første afsnit af ‘Badehotellet’s nye sæson over skærmen. Der venter seerne i alt ni afsnit, hvor der er gensyn med både gamle karakterer og hvor man (forhåbentligt) får svar på flere spørgsmål – eksempelvis om Uwe og Amanda får hinanden?

Men imidlertid melder et andet spørgsmål sig på banen. Nemlig hvorfor der er kommet nye stuepiger i denne sæson?

Det er BILLED-BLADET som har spurgt forfatterne Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, hvorfor der er kommet nye stuepiger i serien, som seerne nu skal lære at kende.

De to nye stuepiger hedder Lily og Trine, og spilles af henholdsvis Hannah Gass Sibbesen og Kamille Wenneberg.

Mike Kollöffel/TV 2

“Lily er usikker og genert og bliver ulykkelig over den mindste kritik fra gæsterne, mens Trine er ligefrem og uforfærdet med et lille oprør over gæsternes selvoptagethed,” skriver TV 2 om de to nye stuepiger.

Til pressemødet på Badehotellet 10, forklarer seriens to forfattere BILLED-BLADET, hvorfor de to nye stuepiger er kommet med i serien.

“Vi har haft lyst til at lave referencer til de tidligere sæsoner, så i år har vi igen helt nye, unge stuepiger med, for det har vi jo haft igennem alle sæsoner,” forklarer Hanna Lundblad og tilføjer:

“Denne gang hedder de Trine og Lily, og de har deres helt egen boble af humør og drilleri kørende gennem sæsonen.”

Du kan lige nu se eller gense de ni første sæsoner af ‘Badehotellet’ på TV 2 Play, og hver søndag kan du se det nyeste afsnit af ‘Badehotellet’ på TV 2 og TV 2 Play.