Efter et år med skuffelser skal den populære mediestjerne lige lande igen

Efter fem års kamp for at blive gravid åbner den 37-årige Stephania Potalivo op om sin og ægtemanden Nils-Petter Bros følelsesladede rejse gennem fertilitetsbehandling. Den kendte skuespillerinde, som er kendt fra det danske underholdningslandskab, begyndte oprindeligt at forsøge at blive gravid som 32-årig, men stod over for udfordringen ved ikke at kunne opnå graviditet på naturlig vis sammen med sin mand. Det skriver Ekstra Bladet.

Parret, som har været gift siden 2018 og bor i Charlottenlund, gik igennem et år med forsøg på naturlig befrugtning, før de tog skridtet mod fertilitetsbehandling. Dette blev starten på en intens og ofte hjerteskærende proces, som inkluderede tre insemineringer og flere forsøg med reagensglasbehandling – alle med negativt udfald.

I DR-dokumentaren ‘Hvordan bliver jeg gravid?’ deler Potalivo åbent ud af sine inderste tanker og følelser i relation til hendes fertilitetsudfordringer. “Jeg føler mig mindre feminin og mindre kvinde. Hvorfor er jeg sådan en, der ikke kan finde ud af at blive gravid?” udtrykker hun i dokumentaren, der tager seerne med bag om det ofte tabuiserede emne om infertilitet.

Til trods for de gentagne skuffelser og det emotionelle pres, det medfører, har Potalivo og Bro ikke givet op om at blive forældre. Stephania reflekterer over de svære tider og det vedvarende håb om en dag at kunne byde et lille nyt familiemedlem velkommen. “Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg skal prøve at blive gravid igen, men jeg kan også mærke, at jeg skal lande lidt efter de har mislykkede forsøg. Men jeg har stadigvæk et håb,” siger hun.