En særlig pistol, som Harrison Ford anvendte i sin rolle som Han Solo i Star Wars-filmene, er blevet solgt for et enormt beløb.

Han Solo mente, at der ikke var noget, der kun konkurrere med at have en ‘blaster’ ved sin side.

LÆS OGSÅ: Amber Heards søster raser mod tv-kanal

Tilsyneladende er der også andre, der deler denne opfattelse. I hvert fald er den pistol, som Harrison Ford brugte under optagelserne til filmen, blevet solgt for lidt over en million dollars.

Rock Island Auction Company afholdt i weekenden en auktion, hvor man kunne byde på flere kendte rekvisiter fra film. Blandt andet kunne man også købe John Waynes våben fra ‘True Grit’ samt Alexander Hamiltons pistoler.

Blandt fans af Star Wars, var det dog særligt den unikke The DL-44 Heavy Blaster Pistol, der var af interesse. Faktisk var den så meget af interesse, at den blev solgt for 1.057.000 dollars, hvilket svarer til lidt over 7,8 millioner kroner.

Det var der ikke mange, der havde regnet med, at den ville blive solgt for. Forud for auktionen blev det estimeret, at den ville blive solgt for mellem 300.000 og 500.000 dollars, hvilket svarer til mellem 2,2 og 3,7 millioner kroner.

Pistolen er den samme, der blev brugt af Harrison Ford under optagelserne til ‘Star Wars: Episode IV – A New Hope’. Ikke nok med det, så er det også det sidste overlevende eksemplar af de tre modeller, der blev lavet til filmen.

LÆS OGSÅ: ‘Sopranos’-stjerne død

Det var oprindeligt en Mauser, som George Lucas’ hold fik lavet om til et våben, der ikke kunne affyre skud.