Nu kan man få et unikt indblik i Céline Dions hårde kamp.

Céline Dions kamp mod en alvorlig kronisk sygdom er nu velkendt for mange. I december 2022 forklarede hun årsagen til sine mange aflysninger af koncerter gennem en video. Her afslørede hun, at hun lider af “Stiff person syndrome.”

Denne sjældne autoimmune sygdom, som John Hopkins Medicine beskriver, medfører smertefulde muskelkramper og stivhed. Den kan også resultere i sløret tale og dobbeltsyn. På grund af sygdommen har Céline været nødt til at aflyse alle sine koncerter og trække sig fra sin verdensturné.

LÆS OGSÅ  TV 2-vært afslører stort vægttab: Se de vilde billeder her

Siden diagnosen har Céline, kendt for hits som ‘My Heart Will Go On’, ikke optrådt offentligt og kun sjældent vist sig i offentligheden. En af de få undtagelser var ved årets Grammy-uddeling, hvor hun blev mødt med stående bifald fra hele salen.

Gennem denne tid har Céline ikke delt meget om sin daglige kamp med sygdommen. I stedet har hendes søster Claudette ofte opdateret hendes mange fans om situationen.

Det skriver Newsner.

Tidligere i år meddelte Céline, at hun havde givet tilladelse til at blive filmet, så offentligheden kunne få indsigt i, hvordan sygdommen påvirker hende, og hvor meget hun kæmper for at vende tilbage til scenen.

Den første trailer er nu udgivet, og den indeholder nogle stærke scener. Vi ser Céline træne og får også tilbageblik på hendes mange fantastiske øjeblikke på scenen gennem årene.

LÆS OGSÅ  Tim Allen viser sit mandlige lem frem

Disse videoer viser kontrasten mellem hendes liv før og efter sygdommen, og det er tydeligt, hvor meget hun savner sine optrædener.

“Jeg arbejder hårdt hver dag, men jeg må indrømme, at det er svært. Jeg savner dem så meget. Publikum. Jeg savner dem,” siger Céline grædende.

Traileren efterlader ingen tvivl om Céline Dions stærke ønske om at vende tilbage til scenen.