Der skal mere end en operation i knæet til at stoppe Kandis-Johnny.

Johnny Hansen har for nylig gennemgået en betydelig knæoperation, kun to dage før han skulle på scenen til en koncert.

Men det skulle ikke stoppe den 58-årige sanger, som måtte på scenen med krykker.

Knæskaden som han er blevet opereres for pådrog han sig under sin deltagelse i tv-programmet ‘Fangerne på fortet’ i 2021, hvor han rev sit forreste korsbånd over, har siden ført til yderligere skade på hans menisk.

Johnny forklarer detaljeret om operationen: “Jeg har undergået en kikkertoperation, hvor lægerne har slebet noget af den ødelagte menisk væk, både på indersiden og ydersiden, og fjernet en del af den samt en flap i knæhasen. Lægen opdagede også under operationen, at brusken i mit knæ er meget slidt, og under knæskallen er brusken helt forsvundet,” deler han med HER&NU.

Han reflekterer over årsagerne til sin knæskade og mener ikke, at det udelukkende skyldes hans deltagelse i tv-programmet. Johnny påpeger, at hans lange karriere med over 7.000 koncerter gennem 35 år på landevejen, samt hans aktive livsstil med løb og skiferier, også har bidraget til sliddet på hans knæ.

Til trods for lægens anbefalinger om hvile, viste Johnny sin dedikation ved at optræde for handicappede i Ørum Aktiv Center kun to dage efter operationen, hvor han støttede sig til krykker. “Det ville jeg ikke gå glip af,” understreger han.