Eva Mendes viser sit nye look frem, men hendes fans har splittede holdninger. Den lækre mor til to med Ryan Gosling ser fantastisk ud med hendes nye look.

Eva Mendes tog Hollywood med storm med sit strålende udseende, da hun første gang fik sin debut, og hendes følgere fortsætter med at være chokeret over hendes nye look.

Skuespilleren postede et opslag på det sociale medie Instagram, med et par fotografier, der viser hendes nye frisure, som hun havde fået lige før årsskiftet.

Det er en stor afvigelse fra hendes normalt lækre hoppende brune lokker.

Hun skriver som billedetekst til sit post, “Dybe tanker… Er dette en god hårdag? Eller? En dårlig hårdag? hmmmm. Det er spørgsmålet”

En konfliktfyldt følger kommenterede: “Ærligt talt. Så passer det ikke til dg, men du kan være tilfreds med dit valg. “

En anden følger skriver:

“Ikke lige min smag”. En tredje skriver: “Det passer ikke til dig, men du er fantastisk alligevel”.

Der var for mange flere, der er forelsket i ændringen, og disse kommentarer har overfyldt kommentarsektionen med emojis for hendes nye hårfarve.

“GOD HÅRDAG! Som altid”, skrevet med stort og en masse emojis, mens en anden tilføjede “Elsker det, bestemt en god hårdag”

Mens en tredje joker med: “Jeg er sikker på, at Ryan er vild med det”.

Se hendes vilde transformation HER.

Hendes nye lokker har altså fået en splittet modtagelse.

Når hun ikke deler hendes nye frisure, deler hun åbenhjertelige glimt af sin dagligdag med hendes tanker, diskuterer sin egen opfattelse af moderskab.

Hun er mor til to døtre, Esmeralda på 8 år og Amada på 6 år, som hun har sammen med den mangeårige partner Ryan Gosling.