Familien er hjerteknuste over datterens bortgang kun tre måneder efter hun fødte en lille pige.

Datteren af ​​Sopranos-skuespilleren John Ventimiglia er død i en alder af 25, bekræftede hans familie, kun tre måneder efter, at hun bød velkommen til sin lille pige, Shiloh. 

Odele Ventimiglia døde den 12. januar, og hendes dødsårsag er ikke blevet offentliggjort.  

Hendes mor, Belinda Cape, bekræftede nyheden i et Facebook opslag, hvor hun sagde, at familien er blevet efterladt ‘hjerteknust’.

Odeles far er bedst kendt for at spille hovedrollen som Artie Bucco i den populære HBO-tv-serie fra 1999 til 2007. 

Online-opslaget fra den sørgende mor lød: ‘Hjertet er sønderknust at skulle sende vores elskede Odeles begravelsesmeddelelse. Hendes søster Lucinda og jeg er blevet overvældet af de beskeder om støtte og kærlighed, vi har modtaget, og jeres erindringer om, hvor elsket Odele var for så mange.’

Hun tilføjede: ‘Odele var højt elsket og efterlader et stort hul i vores liv.’

Odeles søster Lucinda hyldede også i et følelsesladet Instagram-opslag og skrev: ‘Ord vil aldrig være nok til at udtrykke den sorg, vi alle føler. Jeg elskede min lillesøster meget, og jeg vil bruge resten af ​​mit liv på at søge efter hende i alt.

‘Min familie og jeg er så taknemmelige for al den omsorg og støtte, vi har modtaget i denne umulige tid. det har aldrig været mere klart, hvor meget hun betød for så mange mennesker.’

Bisættelse

Odeles bisættelse blev holdt torsdag i Old First Reformed Church i Brooklyn, New York. 

Ifølge hendes mor og søsters Instagram-konti havde Odele lige født i begyndelsen af ​​november 2022 på Mount Sinai Maternity Ward.

Lidt er kendt om Odeles personlige liv, da hun holdt sine sociale mediekonti private, men før sin død arbejdede hun som server og tjener hos Vekslers i Brooklyn siden 2016, ifølge Harri . 

Ifølge hendes Facebook har hun tidligere gået i gymnasiet på New Yorks Institute for Collaborative Education, som har specialiseret sig i karriereorienterede programmer og giver eleverne on-the-job træning hos en lokal arbejdsgiver. 

Mandag anmodede familien om donationer til dækning af udgifterne til Odeles spæde datters uddannelse gennem GoFundMe . 

Under beskrivelsen skrev familien: ‘Med tabet af vores elskede Odele samler vi ind for at hjælpe Shiloh med fremtidige uddannelsesomkostninger.’

Indsamlingen har overgået $52.358 fra mere end 466 donorer på kun tre dage. 

Johns tidligere The Sopranos costar, Stevie Van Zandt, og hustru Maureen bidrog med $500. 

‘Dybeste kærlighed og medfølelse’, skrev parret sammen med deres donation. 

‘The Sopranos’

Selvom han har krediteret roller i adskillige film gennem 1990’erne, er Odeles fars største påstand om berømmelse at spille Artie Bucco på The Sopranos. 

Johns karakter, som var barndomsvenner med gangsteren Tony Soprano (James Gandolfini), drev Vesuvio Restaurant. 

Overfloden af ​​Johns arbejde på tv er fokuseret på krimidramaer, især dem med base i New York, og han har medvirket i mindre kendte udenlandske film.  

Hans andre store roller omfattede at spille Organised Crime Control Bureau Chief Dino Arbogast på CBS’s Blue Bloods og detektiv Eddy Costa på Disneys Jessica Jones. 

Hans seneste roller inkluderer at spille sig selv i Adult Swims Joe Pera Talks with You, og som dommer John Sirica i Julia Roberts’ Gaslit, en politisk thriller, der genfortæller historien om kvinden, der slog alarm om Watergate-skandalen.     

John har endnu ikke skrevet en hyldest til sociale medier, men kommenterede under Lucindas opslag: ‘Elsker dette billede. Tak, Lucinda.’