Nu vender programmet tilbage og denne gang er forventningerne højere end nogensinde.

Lene Beier er igen vært i den nye og femte sæson af ‘Sommerdrømme’ som har premiere på TV 2 og TV 2 Play torsdag 18. april.

Lene Beier er igen vært, og dommerne er Camilla Kjems og Patrick Bentsen, i den nye sæson af ’Sommerdrømme’.

Her konkurrerer fire par om at forvandle et nøgent sommerhus til deres færdige sommerdrøm. Hvert par har 400.000 kroner til at bygge og indrette for. Og til sidst vinder ét par deres sommerhus til tre millioner kroner.

Dette års otte deltagere i Sommerdrømme. Foto: Hans Ravn/ TV 2

Læs også: Mads Langer overrasker: Er nu tilbage med stor nyhed

Tag med til Skagen

I år er ’Sommerdrømme’ rykket op til Danmarks nordligste by, Skagen, et skattet og elsket feriemål om sommeren. Dommer- og indretningsekspert Camilla Kjems, kan da heller ikke skjule sin begejstring, for netop denne beliggenhed:

   – Jeg synes, det er helt fantastisk, at vi er kommet til Skagens-området. For mig er det sådan et ikonisk sted i Danmark. Så jeg glæder mig til at se hele den her ånd, der er i Skagen, og som er noget helt særligt, blive foldet ud i de her fire huse.’

Læs også: Trist dag: Nu sætter Hilda Heick ord på tabet

Nye rum i sommerhusene

Det er ikke kun beliggenheden, der er ny i år. Råhusene er nemlig blevet opgraderet med både sauna og vildmarksbad. Og så skal vores kreative par prøve kræfter med at indrette deres helt personlige hobbyrum.

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Gulvene er lagt på forhånd, så parrene virkelig kan gå i dybden med indretningen og få tid til at nå i mål med rummene og bygge større og mere avanceret interiør fra bunden.

Camilla Kjems og Patrick Bentsen. Foto: Hans Ravn/TV 2

Dommerduoen består igen i år af indretningsekspert Camilla Kjems og tømrermester Patrick Bentsen, der også var makkerpar i sidste sæson. Og de er helt enige om, hvilket niveau de gerne vil se i år:

   – Det er høje forventninger i år, højere end nogensinde, siger Camilla, og Patrick fortsætter:

   – De er faktisk tårnhøje. Der er ekstra tid, så der skal kæles ekstra for detaljerne. Det er klart.

Patrick lægger især vægt på, at basishåndværk er på plads. At rummene ser færdige ud, at der er sat lister op, døre i og at alt spiller, så parrene kan kaste sig ud i større og vildere selvbyg.

Camilla forventer også at se mere end i de foregående sæsoner og uddyber:

   – I og med at gulvene er lagt på forhånd, så ved jeg jo også, at de har mere tid til indretningen. Så det siger sig selv, at mine forventninger er højere end nogensinde. De har mere tid til at vise mig deres personlighed – så den vil jeg se.