Thomas Blachman luftede sine holdninger til Sofie Lindes beslutning om at stoppe som vært på X Factor. Nu kommer hun med et modsvar.

Det var nok af en chokmelding, der tikkede ind forleden dag. 

Sofie Linde løftede nemlig sløret for, at denne indeværende sæson er hendes sidste som vært på det populære underholdningsprogram X Factor. 

Og udmeldingen gik ikke ubemærket hen. 

X Factor-dommeren Thomas Blachman lagde ikke fingre imellem, da han røg til tasterne efter Sofie Lindes udmelding. 

Det er ikke helt galt og sige, at han revsede timingen i Sofie Lindes udmelding, der som bekendt kommer midt i forberedelserne til dette års liveshows. 

Derudover lagde han ikke skjul på, at hun skulle have ventet med udmeldingen. 

Men helt omvendt forholder det sig for Kwamie Liv, der på ingen måde lader til at være irriteret over Sofie Lindes udmelding. 

Hun retter derimod fokus på den kommende sæson, som hun glæder sig til. 

Desuden benyttede hun også lejligheden til og fortælle, at hun ønsker Sofie Linde alt det bedste fremover. 

Og nu har ‘Den opmærksomhedskrævende’ “X Factor”-vært Sofie Linde tager bladet fra munden og svarer på Thomas Blachmans røffel. 

Det gør hun i en podcast med hendes gode veninde Frida Brygmann. 

I deres fælles podcast ‘Voxen’ sætter Sofie Linde nemlig ord på hendes exit, hvor hun også svarer på Thomas Blachmans kritik. 

Og hun lægger heller ikke skjul på, at det ikke er en besltuning, som er truffet over natten.

“I år har jeg simpelt hen hygget mig så meget, og jeg lever meget efter den der rettidig omhu, og lige nu er det bare … Det har været så fedt, så der er ingen grund til at mose mere oplevelse ud af noget, der har været rigtig godt”, forklarer hun, og fortsætter: 

“Jeg har løbet så stærkt i så mange år. Det der med lige at trække stikket fra alt og mærke efter, det tænder mig så meget lige nu. Så på den måde er det supernaturligt. Jeg elsker at lave ”X Factor”, det er ikke det. På den måde er det heller ikke en nem beslutning”. 

Hun fortæller desuden, at det var fuldstændig aftalt, at beskeden skulle ud nu. 

Og nu er der heller ikke længe til, at X Factor for alvor tager hul på næste fase, nemlig liveshows. 

De tre dommere, Thomas Blachman, Kwamie Liv og det nyeste skud fra stammen Simon Kvamm, skal nemlig snart kæmpe om sejren i dette års X Factor, når de store liveshows ruller over skærmen. 

Først skal Simon Kvamm igennem ‘6 chair challenge’ inden der venter en bootcamp for de tre dommere – og derefter går det løs med det første liveshow. 

Se Simon Kvamms ‘6 chair challenge’ i morgen på TV 2 kl 20.00