Sofie Linde er fløjet til tasterne.

Nu er den gal igen.

Den kendte, danske tv-vært Sofie Linde er igen blevet ufrivilligt ansigtet udadtil for produkter, hun ikke støtter.

Denne gang drejer det sig om reklamer for slankepiller, som florerer på internettet. Sofie Linde, som er kendt for sin åbenhed og ærlighed, har måttet tage til genmæle mod disse falske reklamer.

Det skriver HER & NU.

Det er ikke første gang, at Linde oplever, at hendes navn og billede misbruges til kommercielle formål uden hendes samtykke.

Fænomenet har bredt sig på sociale medier, hvor tv-værten har måttet se sig selv blive brugt til at promovere produkter, hun aldrig har godkendt.

I en nylig opdatering på sin Instagram, delte Linde sin frustration over situationen:

“Jeg ved ægte ikke, hvad jeg skal gøre for at stoppe de her bølger af falske reklamer med mit navn og ansigt”, skriver hun i en story.

Situationen har ikke kun været en kilde til irritation for Sofie Linde selv, men også for hendes følgere, som har kontaktet hende i forvirring og fortvivlelse over at støde på disse reklamer.

Den populære tv-vært har klart markeret sin afstand fra disse svindelnumre og appellerer til sine følgere: “Køb ikke det lort, og anmeld gerne, hvis I støder på dem.”

Sofie Lindes oplevelser sætter fokus på et voksende problem i den digitale tidsalder, hvor offentlige figurers identitet bliver misbrugt til at fremme produkter, de ikke har nogen forbindelse til.