Det lykkelige par kan ikke vente til foråret.

Normalt er danskerne vant til at se parret Sofie Linde og Joakim Ingversen foran kameraet.

Men nu skal den romantiske duo ud på nye eventyr, der intet har med tv at gøre.

I en overraskende karrieredrejning har det kendte tv-par besluttet at forlade tv-verdenen og kaste sig ud i en ny og kreativ passion.

Den populære tv-vært og hendes mand har netop annonceret deres nye fælles projekt på Instagram, der fører dem væk fra tv-produktion og ind i universet af ler og kunstnerisk udfoldelse.

Gennem årene har Sofie Linde og Joakim Ingversen markeret sig som værtspar i en række populære tv-programmer såsom “X Factor” og “Den store juniorbagedyst.” Nu har parret besluttet at udforske deres kunstneriske side ved at lancere deres helt egen kollektion af lertøj.

Den nye interesse startede for halvandet år siden, da parret ønskede at finde en fælles hobby. Resultatet blev en dyb fascination af keramisk kunst og skabelse af en imponerende samling af lerprodukter, som de nu er klar til at dele med verden.

På Instagram delte Sofie Linde og Joakim Ingversen deres glæde over samarbejdet med det anerkendte danske keramikbrand Kähler.

“Vi har nemlig det seneste halvandet år kysset i krogene med Kähler – og NU er vi endelig klar til at holde i hånd og gå ned ad gågaden sammen,” lyder det fra det entusiastiske par.

Den kommende kollektion forventes at ramme hylderne i marts, og fans af Sofie Linde og Joakim Ingversen kan se frem til at integrere parrets unikke keramiske kreationer i deres hjem. Denne nye retning i deres karriere viser, at talentet fra skærmen også kan trives i kunstens verden, og at et kreativt partnerskab kan føre til smukke og funktionelle kunstværker.