Den populære skuespiller fortæller, at hun er blevet meget glad for at være blevet spurgt.

Kampen mod kræft berører mange mennesker, og det er en sag, der kræver stærke stemmer og dedikerede ledere. En af Danmarks mest elskede skuespillere, Sofie Gråbøl, har nu påtaget sig en betydningsfuld rolle i denne kamp. 

Den anerkendte skuespiller er nemlig blevet udnævnt til vicepræsident i Kræftens Bekæmpelse, hvilket markerer en ny og vigtig milepæl i hendes karriere.

LÆS OGSÅ  Natasja Crone afslører: Det var jeg villig til

Det oplyser Kræftens Bekæmpelse i en pressemeddelelse.

Sofie Gråbøl er kendt for sine bemærkelsesværdige præstationer i store film og tv-serier som ‘Forbrydelsen’, ‘Nikolaj og Julie’ og sidst DR-serien “Huset”. Hendes skuespillertalent har gjort hende til et kendt navn i danske hjem. 

Kræftens Bekæmpelse har officielt meddelt, at Sofie Gråbøl er blevet valgt som organisationens nye vicepræsident. Hun overtager posten fra den tidligere håndboldspiller Lars Christiansen, hvis valgperiode er udløbet efter at have siddet siden 2016. 

Sofie Gråbøl udtrykte sin glæde over at blive spurgt om denne ærefulde opgave: “Jeg blev meget glad, da jeg blev spurgt, om jeg vil stille op som vicepræsident for Kræftens Bekæmpelse. På den ene eller anden måde rammer kræft de fleste af os, hvad enten vi bliver patienter eller pårørende. Derfor er kræftsagen en både vedkommende og vigtig sag, som jeg bakker op om.”

LÆS OGSÅ  Mai Manniche i nyt projekt: Skal dele sine vilde oplevelser med mænd

Sofie Gråbøl har selv haft kræft tæt inde på livet, da hun i 2012 blev diagnosticeret med brystkræft, en kamp hun heldigvis har vundet og er nu kræftfri. 

Hendes personlige erfaringer med sygdommen giver hende en dyb forståelse og en stærk motivation for at arbejde med kræftsagen. Som vicepræsident i Kræftens Bekæmpelse vil Sofie Gråbøl fortsætte det arbejde, Lars Christiansen har udført i sin tid på posten. Hendes dedikation til kræftsagen og hendes personlige erfaringer med sygdommen vil bringe en ny energi og perspektiv til organisationen.