‘Modern Family’-skønheden overlader ikke meget til fantasien

Det kan godt være, at Sofia Vergara, der især er kendt for sin rolle i komedieserien “Modern Family”, er rundet de 50 år, men det ændrer ikke på det faktum, at hun ikke har noget problem med at forkæle hendes følgere. 

Det løfter et nyt billede på hendes Instagram-profil sløret for. 

På billedet, hvor hun ligger på maven ved poolen kun iført en lille, sort bikiniunderdel, ligger frit tilgængelig på hendes offentlige Instagram-profil, hvorfor du ikke behøver at følge hende for at kunne se goderne.

Billedet, der i skrivende stund har knap 1.200.000 likes, er taget i, hvad vi må formode er hendes baghave. 

Billedet har også fået en række brugere til tasterne, der hylder det smukke billede af skuespillerinden. 

“Jeg tror ikke, der findes en smukkere kvinde i verden,” skriver en bruger.

“Hun har stadig det,” lyder det fra en anden, mens en tredje tilføjede: “Bare se på skønheden.”

Dette er ikke første gang, at man ser skønhedsikonet dele “afslørende” billeder på det populære sociale medie. Oftest poster hun billeder fra events, hvor hun er iført en tætsiddende kjole, der fremhæver hendes former. Men hun har også tidligere delt bikini-billeder, hvor det tydeligt at se, at hun holder kroppen ved lige.

Ifølge Mirror har hendes personlige træner, Jennifer Yates, tidligere afsløret, at det primært skyldes pilates.

“Vi laver mange squats og deadlifts, og vi laver også mange øvelser uden for maskinen,” fortalte Yates til Women’s Health og fortsatte:

“For nylig har vi kombineret nogle af de tungere vægte til underkroppen, fordi hun gerne vil have lidt mere masse, så vi har lavet en del øvelser med kettlebells.”

Hun tilføjede, at Sofia er så dedikeret til sin sundhed og fitness, at hun endda har sine “vægte og elastikbånd med sig”, når hun er på ferie.