Nedturen fortsætter for popsangeren.

Det nye år har ikke bragt med sig de bedste nyheder for de danske musikalske brødre, Rasmus og Nicolai Seebach.

Den seneste årsrapport fra deres fælles investeringsselskab, Top Notch Invest ApS, afslører en økonomisk nedtur, der følger efter en allerede vanskelig periode.

Det skriver Ekstra Bladet.

Formålet med selskabet, som ejer kapitalandele i andre virksomheder, har været udfordret det seneste år, og regnskabsåret 2022/2023 har ikke formået at vende udviklingen.

Resultatet før skat viser et markant underskud på 6,3 millioner kroner, i kontrast til det tidligere års resultat på omkring to millioner kroner.

Selvom økonomien har taget et dyk, er der ingen umiddelbar fare for, at brødrene står uden midler. Top Notch Invest ApS besidder stadig en økonomisk buffer, selvom egenkapitalen er faldet fra cirka 27,3 millioner kroner til 20,8 millioner kroner ved udgangen af regnskabsåret.

Ud over de økonomiske udfordringer har brødrene Seebach også skullet tackle personlige og professionelle forandringer. I september bekræftede Rasmus Seebachs manager, Nicolaj Bundesen, at de to brødre havde afbrudt deres musikalske samarbejde.

Det er rigtigt, at min brors og mit samarbejde er ophørt. Alle, der kender mig, ved, at familie betyder alt for mig. Derfor er jeg rigtig ked af, at Nicolai og jeg ikke har kunnet finde en løsning sammen,” udtalte Rasmus Seebach til Ekstra Bladet via sin manager.

Den personlige skillevej blev også tydelig, da det kom frem, at brødrene ikke længere deler julen sammen. Nicolai Seebach bekræftede kort før jul, at de ikke længere fejrer højtiden sammen.

Selvom brødrene har afsluttet deres musikalske partnerskab, fortsætter de med at eje flere selskaber sammen, herunder S & S Ejendomsinvest ApS og Bundesen og Seebach Invest ApS.

Samtidig har hver bror også sit eget holdingsselskab. Økonomiske udfordringer og personlige ændringer præger derfor starten på året for brødrene Seebach, der står over for nye udfordringer og forandringer i 2023.