Realitystjernen kommer med stor afsløring

I 2011 slog TV3 dørene op for et nyt realityprogram i form af ‘Fristet’.

Og i det store udvalg af fremtidige realitystjerner strålede en klarere end andre.

Irina Olsen slog hårdt igennem som en af programmets store personligheder. og den danske medieskare kunne ikke få nok af den ukrainsk-fødte skønhed.

Allerede året efter var hun igen at finde i et nyt TV3-program, ‘Divaer i junglen’. Her kunne Olsen stolt stå tilbage blandt programmets deltagere som den store vinder, og var efter programmets afslutning hurtigt bryste sig af kælenavnet ‘Irina the Diva’.

Og netop dette ‘kunstnernavn’ har Irina stolt benyttet sig af, især på hendes sociale medier, hvor ‘Irina the Diva’-brandet har været hendes kendetegn blandt hendes 248.000 følgere på Instagram. Også på hendes beautyblog har Olsen bruget titlen som nom de plume.

På TV-fronten har ‘diva’-titlen også stolt prydet sendefladen, hvor hun i 2017 medvirkede i DR 3-programmet ‘En diva vender hjem’ der omhandlede Olsen og hendes mor, der sammen besøgte hjemlandet Ukraine.

Men alt godt når til sidst en ende, skriver Her og Nu.

– ‘Irina the diva’ er et afsluttet kapitel, skriver Irina i en story på hendes Instagram-profil.

– Min Instagram-navn er nu @irinaolsen, og timingen er den helt rette med nye projekter og der, hvor jeg er i mit liv nu, udyber den 36-årige TV-personlighed og influencer.

Til dagligt er Olsen gift med dj’en Faustix (med det borgerlige navn Morten Olsen), og i juni kunne hun stolt fortælle, hvordan parret havde bragt deres andet barn til verden.