Kate Middleton er havnet på forsiden verden over, og nu udtaler en ekspert, at hendes svigerinde bør træde til og hjælpe hende.

Kate Middleton har i den grad trukket overskrifter i den seneste tid.

Det hele startede, da det britiske kongehus meddelte, at Kate skulle opereres i maveregionen og ville være indlagt i 10-14 dage efter operationen. Det blev samtidig meddelt, at hun ikke ville vende tilbage til sine kongelige pligter før efter påske.

Kate har samtidig stort set ikke været set offentligt siden 1. juledag. Derfor har der været vilde spekulationer omkring hvor Kate er, og hvorfor hun slet ikke har været set.

Forleden delte Kate Middleton et foto i forbindelse med Mors Dag, hvor hun poserer med børnene. Men det skabte hurtigt stor debat, da det kom frem, at billedet var manipuleret.

Det kan du læse mere om her: Nu bryder Kate Middleton tavsheden: Undskylder

Kensington Palace har mødt opfordringer til at forklare, hvilken del af billedet der er blevet ændret, og kongelige kilder har betegnet kontroversen som “ekstremt skadelig” for det kongelige familie. Midt i tumulten har PR-eksperten Ryan McCormick opfordret hertuginden af Sussex til at hjælpe.

I et eksklusivt interview med The Mirror udtaler Ryan McCormick: “Hvis jeg rådgav Meghan, ville jeg opfordre hende til at tale højt og passioneret til forsvar for Kate. Meghan er måske ikke glad for at være mål for negativ presse, men hun er bestemt mere fortrolig med det end Kate.”

Forholdet mellem Kate og Meghan har været betændt i årevis. Det er derfor langt fra sikkert, at Meghan træder til og taler varmt om sin svigerinde.