Efter længere tids spekulation, bliver alt nu benægtet

Den svenske prinsesse Madeleine har ikke ligefrem familien lige i baghaven.

Sammen med familien flyttede hun med familien til Florida i 2018, hvor græsenge og ‘pyt i pande’, er blevet skiftet ud med tropiske klimaer og sandstrande.

Men de seneste måneder har der cirkuleret rygter om, at prinsessen igen rykker teltpløkkerne op og flytter tilbage til det svenske.

Og derfor har den store debat lydt: hvor skal det royale par og deres tre børn skal pakke kufferterne ud henne.

I lang tid har der været hvisken i krogene om, at Madeleine og familiens fremtidige hjem vil være at finde i den 400 kvadratmeter store luksusvilla, Villa Lovisenberg, der er placeret i Ulriksdal Slottspark, lige udenfor Stockholm centrum. Ejendommen blev købt af den svenske stat i 2021 for 59 millioner svenske kroner.

De rygter forbliver dog netop det: rygter.

Det svenske medie Hänt kan nemlig informere om, at Staffan Larsson, der sidder som chef for den instans der administrerer de kongelige ejendomme, skyder de vildledende spekulationer til jorden.

– Det har aldrig været på tale, informerer Staffan Larsson, der ydermere fortæller, at han ikke aner noget om planerne for Villa Lovisenberg.

Hvor Madeleine derfor skal flytte hen, vides endnu ikke. Dog har hun og familien haft en stor lejlighed i midten af Stockholm stillet til rådighed, hver gang kongen og dronningen kunne modtage de hjertelige besøg fra deres datter og familien.